nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.49°

Les autoritats sanitàries d'Alemanya declaren les Illes Balears com a 'zona de risc' per Covid

Les autoritats sanitàries d'Alemanya han declarat aquest divendres les Illes Balears i, també la resta de l'Estat espanyol, zones de risc 'simple' per la Covid-19, en el marc d'un increment en la taxa d'incidència.

El Ministeri d'Exteriors d'Alemanya ha detallat que la llista de les àrees de risc simple inclou a zones amb «major risc d'infecció» per SARS-CoV-2, el virus que causa la Covid-19. Al costat de l'Estat espanyol s'hi ha afegit Bahrain, Irlanda i Trinitat i Tobago.

Els viatgers que arribin a Alemanya després de romandre en una zona de risc 'simple', han de presentar una prova diagnòstica de la Covid-19 negativa a l'arribada o un certificat de vacunació.

Per la seva banda, les autoritats sanitàries alemanyes ja no consideren àrees de risc l'Aràbia Saudita i la província sueca de Kronoberg, mentre que han inclòs a Fiji i Xipre en la llista de zones d'alta incidència, recull la web de l'Institut Robert Koch (RKI), l'agència governamental que s'encarrega del control de la pandèmia a Alemanya.

La taxa d'incidència a 14 dies de la Covid-19 a l'Estat espanyol se situa en 253 per cada 100.000 habitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per a destemps, fa mes de 2 anys

Mitja dotzena d´hotelers amb ganes de fer l´agost abans d´hora, i mira ara, els turistes en retirada.
Es diu que la cobdícia no és bona consellera........

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente