nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.77°
11°

Miquel Àngel Maria serà el nou vicepresident del Consell de Menorca

MÉS per Menorca ha proposat aquest divendres l'actual conseller insular de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, com a nou vicepresident del Consell Insular de Menorca després de la renúncia de Maite Salord.

D'altra banda, l'organització ha decidit nomenar qui serà el nou conseller del partit, Josep Juaneda, com a portaveu del grup en la institució. Així mateix, s'ha designat com a segona portaveu del grup a la consellera Francesca Gomis.

Els menorquinistes han posat en valor la «gran i impecable» trajectòria del conseller Miquel Àngel Maria per assumir el càrrec de vicepresident de la institució insular. «La seva experiència serà merescudament plasmada a través de la vicepresidència», han assenyalat a través d'un comunicat.

La formació ecosoberanista ha confirmat, amb el nomenament de Josep Juaneda com a portaveu del grup, la renovació en les seves files i ha considerat que el nou conseller «és una aposta clara pels valors menorquinistes» i té molt a aportar a l'illa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per deman, fa mes de 2 anys

¿Qué remuneración tiene ese cargo?. ¿Cuáles son los trabajos que conlleva el cargo?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente