algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Alzamora anuncia les subvencions del Consell als artesans

El conseller de Promoció Econòmica del Consell, Jaume Alzamora, ha anunciat al ple d'aquest dijous la convocatòria de subvencions d'Artesania de 2021, que «es publicaran la setmana que ve». La inversió total que farà el Consell augmenta i serà de 238.000 euros, dels quals 226.000 seran per a empreses i 12.000 seran específicament per a associacions.

Com a novetat, ha explicat Alzamora, «com que coneixem la importància de la digitalització i hi volem encaminar els artesans, es podran subvencionar pàgines web i equipament informàtic». En concret, es podran demanar ajudes de fins a 2.000 euros per a equipaments informàtics i de fins a 4.000 per a webs. El Consell també vol «fomentar la formació i la difusió dels oficis» i, per això, el conseller Alzamora ha anunciat que «també serà subvencionable la creació o el manteniment d'aules i tallers de formació, igual que els tallers de feina o botigues».

El conseller també ha anunciat la intenció de potenciar el producte de Mallorca registrant una nova marca, sobretot amb la intenció d'«ajudar a la diversificació econòmica posant l'èmfasi en els productors, distribuïdors i, sobretot, consumidors», ha dit Alzamora.

Ajudes a la cultura de Manacor

A més, el Ple del Consell de Mallorca ha aprovat també atorgar una subvenció nominativa de 60.000 euros a la Institució Pública Antoni Maria Alcover i una altra de 20.000 euros a l'Escola Municipal de Mallorquí. Ambdues entitats fan feina per fomentar la llengua catalana i la cultura i les tradicions mallorquines. La proposta del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística que dirigeix Bel Busquets ha comptat amb el suport de tots els grups polítics, excepte VOX.

D'altra banda, l'Escola Municipal de Mallorquí podrà dur a terme la difusió dels Cossiers de Manacor: la gestió, dinamització i creació de continguts tant del web com de les xarxes socials de l'Escola Municipal de Mallorquí; una sèrie d'accions encaminades a promocionar la imatge de l'Escola a través de diverses actuacions relacionades amb la llengua catalana i amb objectes quotidians, i la difusió de la llengua de forma lúdica amb uns tallers de rap en català a l'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per repartidora, fa mes de 2 anys

Sa repartidora

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente