algo de nubes
  • Màx: 19.23°
  • Mín: 9.02°
18°

Rescatats 32 migrants arribats en 2 barques a les Balears

Un total de 32 migrants han estat rescatats, aquest dissabte a les 12.30 hores, en 2 embarcacions en aigües de l'arxipèlag de Cabrera.

En concret, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears, en la primera embarcació s'hi han rescatat 1 dona i 16 homes; i, en la segona embarcació, s'hi han rescatat 1 dona i 14 homes.

Totes dues embarcacions han estat prèviament albirades pel radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). En el rescat hi han intervingut el Servei Marítim de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

La Delegació del Govern espanyol ha comunicat que el total dels 32 migrants rescatats seran traslladats aquesta mateixa jornada al Dic de l'Oest del Port de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Estudiants de disbauxa que infecten el Covid, nous vinguts incontrolats...
Que aturin el món que vull baixatr!
Ja es contaminaran qui ho facilita.

Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Fixa-te amb la foto, la embarcació petita amb 15 o 16 personas, carrega 1100/1200 Kg. No se poden estendre, tots de peu, recórrer més de 200 Km. Se necessita tal quantitat de combustible, que no veig l'espai que ocuparia la reserva.
Amb aquesta embarcació se pot fer amb 4 o 5 personas.
Deduesc que participà una embaració més gran, i arribat a un punt de la costa, el personal se transbordà a la embarcació petita, ... to be continued.

Valoració:3menosmas
Per Koldo, fa mes de 2 anys

Rescatats o detinguts? Hauríem de mirar d'usar bé les paraules.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente