algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Denuncien el suposat #secuestrogobiernobalear de joves espanyols a Mallorca i les xarxes esclaten amb mems i befa

Que a vegades la realitat supera la ficció és cosa sabuda, però de vegades resulta difícil no sorprendre's davant alguns plantejaments suposadament seriosos.

Alguns dels joves confinats a l'anomenat Hotel Covid a causa d'haver estat en contacte estret amb algun contagiat per la malaltia, han expressat la seva protesta amb crits des dels balcons de l'hotel i amb missatges a les xarxes socials amb el hashtag #secuestrogobiernobalear. Ben aviat s'hi han afegit polítics oportunistes de la dreta populista espanyolista.

Alguns dels missatges amb el lema #secuestrogobiernobalear són:

  • «No tornaré a Mallorca mai més en la meva vida. Duc preguntant 3 dies el nom del positiu pel qual estic ficada en un hotel Covid i ningú me'l dóna».
  • «Fins i tot donant negatiu no em deixen partir i fer quarantena a Cordoba».
  • «Som en un hotel que no està preparat per això, dit per ells».
  • «Ningú ens informa de res, i quan telefonam per preguntar, ens pengen, ningú sap res».
  • «Hem perdut un vol i ara el que agafem ens l'hem de pagar, ja n'havíem pagat un».
  • «M'han duit aquí enganyada».
  • «A més de tancats en aquest hotel Covid en condicions inacceptables, on hi ha nins que es queden sense menjar o al·lotes a les quals no ens faciliten compreses ni altres necessitats bàsiques, a més de no poder demanar menjar calent a domicili».
  • «Això que és? L'Alemanya nazi?»

Alguns dels joves han publicat vídeos:

No ha faltat tampoc l'oportunisme polític:

I ha arribat l'allau d'acudits i befes de resposta al lema #secuestrogobiernobalear: «El Govern Balear és el Boko Haram dels Països Catalans. Montam un partit indepe que es digui #secuestrogobiernobalear? Jo pos els primers 10?. Ja sabem si en Carles Porta farà un podcast del #secuestrogobiernobalear?? Es #secuestrogobiernobalear està unint més a nes mallorquins i creant més consciència nacional enfront d'aquests niñatos peninsulars que segles d'opressió nacional i espoli fiscal per part de s'estat espanyol. Aquest puta desgavell encara tendrà ses seves coses bones!» I s'han publicat diversos mems:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Boníssim!!, fa mes de 2 anys

Segrestats a primera línia del passeig marítim... Quina peneta que me fan. No són molt llestos, dubt molt que des de la ciutat de la llibertat i les cervesetes hi hagi vistes cap a la mar...

Valoració:1menosmas
Per Boníssim!!, fa mes de 2 anys

"Obvi", tota sa raó!! Si tant els hi agrada sa llibertat de contagiar a qui els hi surti dels collons, que la practiquin a casa seva a n'aquesta llibertat! I quan diuen que estan segrestats sempre dic, que els tanquin a un calabós sabran que és un segrest... Niñatos madrilenys malparits. No m'extranya gens la presidenta que tenen.



A més, surten al balcó amb manilles però sense mascareta? És que són idiotes?

Valoració:1menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Quina conicidencia,que de madridzsuiss ,en hia mès de 400,qui sap si ja vingueran contatgiats; ja savem,que allà,i la seva llibertat cervecera,de terrreseta??.
No era el moment,de concerts,i altres histórias; sobre tot,que cada,persona,té que ser responsable dels seus actes; pero,.." yo no he sido,yo no estuve"; i apareixan,els,pares dels " niños bien", denunciant i amenesant,recolçats,per el faxerio naszional.
Donar la culpa als altres,es molt fàcil,avanç,de reconeixar,que tenen,les sevas responsabilitats com pares-mares.S'ha seguit el protocol,com toca,i ademunt,mos costarà,molts de doblers,que jo lis cobraria,als pares,pero,crec,que no se pot fer....llàstima!!.
La veritat,si no tornau,no plorarem,quedauvos a casa...

Valoració:8menosmas
Per Guim, fa mes de 2 anys

Diuen que mai tornaran a Mallorca? A veure si és veritat.

Valoració:10menosmas
Per Guim, fa mes de 2 anys

Qui pagarà el compte dels hotels on estan "segrestats"?

Valoració:6menosmas
Per Lisa, fa mes de 2 anys

Aquesta gent no té res al cap, millor que no tornin mai més, no ens fan cap falta descerebrats, i els polítics tipus Jorge Campos, pot partir amb ells..aquesta gent que només té el cap per envestir, no ens interessen gens! Volem persones coherents!

Valoració:15menosmas
Per Marta Conreo Doira, fa mes de 2 anys

Pobrecitos...confinados en un hotel, con baño privado, comida en la puerta y wifi. Qué sufrimiento. Un secuestro de los de enciclopedia, vaya. Entiendo que Vox apoye esta causa. No es la primera gilipollez que llevan por bandera.

Valoració:15menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Idò ja ho saben!
Que quedin a ca seva i no vinguin a fer botellots a Mallorca!

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente