algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

El Consell celebra el desè aniversari de la Serra de Tramuntana com a patrimoni de la Humanitat amb un concert de rock

El Consell ha celebrat aquest dissabte el desè aniversari de la distinció de la Serra de Tramuntana per part de la Unesco com a patrimoni de la Humanitat, amb un concert del grup L.A. a Lluc.

La presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, la consellera insular de Territori, Maria Antònia Garcías i unes 600 persones han assistit al concert a Lluc.

L'actuació s'ha desenvolupat amb normalitat i respectant les mesures de seguretat Covid establertes per Sanitat, ha assegurat el Consell. L'espai s'ha adequat per a mantenir les distàncies de seguretat i el públic ha estat informat de les recomanacions sanitàries abans del concert. També s'ha convidat a la gent a fer ús de la màscara, encara que ja no s'obligatòria i a arribar una hora abans per a facilitar l'organització de l'esdeveniment, tenint en compte les mesures de seguretat.

El concert ha estat gratuït, però per a accedir a ell ha estat necessari, descarregar-se les entrades disponibles en la web 'Serra de Tramuntana', en la plataforma digital ticketib. Les invitacions s'han esgotat en menys de 24 hores.

Per facilitar la mobilitat i la participació, el Consell ha posat a la disposició dels assistents autobusos gratuïts que han sortit d'Inca i de Palma. Les places s'ha pogut reservar quan s'ha adquirit l'entrada i en la mateixa plataforma.

Acte central: 29 de juny

L'acte central de celebració del desè aniversari de la distinció de la Serra de Tramuntana per part de la Unesco com a patrimoni de la Humanitat es farà el 29 de juny, just el dia en què es compliran els 10 anys de la distinció de la Serra de Tramuntana per part de la Unesco.

A més dels discursos per part dels representants de les institucions, per a tancar l'acte hi haurà un concert de música clàssica a càrrec de la secció de corda de la Simfònica de Balears, que a l'esplanada de la Cartoixa de Valldemossa interpretarà dues peces de dos compositors mallorquins. 'Quatre estacions a Mallorca' del compositor contemporani Joan Valent que va fer aquest tema gràcies a un encàrrec del Consell, i el tema 'La Serra de Tramuntana' del compositor Antoni Mairata

En l'acte, que es transmetrà per streaming, es podrà veure també l'espot del desè aniversari que ha estat, a més, utilitzat com a imatge promocional turística a Fitur, que està traduït en quatre idiomes, anglès, alemany, francès i espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.