algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Cultura ajudarà a promocionar el patrimoni cultural immaterial de les Balears a l'exterior

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura ha publicat aquest dimecres la convocatòria de subvencions per donar suport a la mobilitat exterior d'activitats i projectes que promoguin les diverses manifestacions del patrimoni cultural immaterial de les Balears.

Segons la Conselleria, la dotació consta de 150.000 euros i les ajudes aniran destinades a donar suport a la mobilitat exterior de persones, entitats o professionals de l'àmbit del patrimoni cultural immaterial perquè participin en fires, festivals, projectes, concursos o audicions.

La Conselleria ha argumentat que els portadors dels elements del patrimoni cultural immaterial són les comunitats, grups i persones que el coneixen, mantenen i transmeten, com per exemple grups folklòrics, escoles de ball de bot o jocs i esports tradicionals.

Per altra banda, els beneficiaris d'aquesta subvenció de mobilitat podran ser persones físiques, associacions, comunitats o altres persones jurídiques que duguin a terme l'activitat subvencionada, sempre que es compleixi l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural immaterial de les Illes.

El termini de presentació de sol·licituds serà del pròxim 30 de juny fins al 5 d'octubre, mentre que el període subvencionable s'estén fins al 15 de novembre de 2021.

L'import màxim anual que es pot concedir per persona o entitat és de 15.000 euros i cada un d'ells podrà rebre el suport per cinc activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.