algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Govern signa un acord amb Seat per a col·laborar en la vacunació

El Govern ha subscrit un conveni de col·laboració amb Seat S.A. per a col·laborar en la vacunació massiva durant els mesos de juny, juliol i agost. Aquest dimecres han signat el conveni el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i els representants de la companyia, en presència de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i de la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez. Està previst que la vacunació s’iniciï en aquestes unitats mòbils el proper dia 23.

Amb aquest conveni, Seat S.A. cedeix tres unitats mòbils (una a Mallorca, una a Menorca i una a Eivissa) habilitades per a la vacunació massiva. També proporciona el personal necessari, que prové del Servei de Prevenció Mancomunat de les Empreses del Grup Volkswagen a l'Estat espanyol.

En virtut d’aquest acord, d’una banda, la Conselleria de Salut i Consum s’encarrega de citar la població a una d’aquestes tres unitats mòbils i de subministrar els vials necessaris; de l’altra, Seat S.A. proporciona les unitats mòbils (que ubicaran on designi prèviament el Servei) i els recursos humans i materials necessaris.

Durant l’acte de signatura del conveni, la presidenta Armengol ha explicat que aquestes unitats mòbils de vacunació estan preparades per a administrar, cada una d’elles, 20.000 dosis setmanals, tot i que, «si les Illes Balears reben més vacunes, tenim la possibilitat d’ampliar aquesta xifra».

Armengol ha agraït «l’empatia» i la «solidaritat» de Seat S.A. i ha explicat que aquesta col·laboració és «absolutament gratuïta» gràcies a la participació d’altres companyies que han volgut implicar-se en fer avançar el procés de vacunació, com són Vueling, Baleària, Melià i l’associació empresarial de cotxes de lloguer VALEBAL.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.