algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Consell formarà part de la Denominació d'Origen 'Oli de Mallorca'

El Consell de Mallorca formarà part de la Denominació d'Origen 'Oli de Mallorca' amb l'objectiu de «protegir les oliveres que té el Consell» i assegurar la seva conservació.

Segons el Consell, la vicepresidenta i consellera insular de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, s'han reunit aquest dimarts amb el president de la Denominació d'Origen 'Oli Mallorca', Joan Mayol, per formalitzar l'ingrés de la institució insular en el projecte.

Ribot ha destacat que «el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell treballa per protegir les oliveres que té el Consell» i s'ha mostrat convençuda que «formar part de la Denominació d'Origen, amb les seves olives i el seu oli, serà una bona oportunitat per assegurar la seva conservació».

«Tenim oliveres i els volem potenciar. Seria fantàstic poder produir oli i oliva del Consell de Mallorca i que aquest compti amb la denominació que reconegui el prestigi, control, qualitat i difusió de les olives», ha afegit la consellera.

S'ha de recordar que l'oli de Mallorca és un producte agrícola de l'illa, amb la qualitat i característiques específiques i reconegudes per la Unió Europea a través d'una reglamentació específica. L'oli d'oliva mallorquina és Denominació d'Origen des del 2002 i és protagonista de la història i de la cultura popular dels mallorquins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.