cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

UOB Ensenyament reclama la vacunació del personal docent dels Centres d'Educació de Persones Adultes i dels Ensenyaments de Règim Especial

UOB Ensenyament reclamen que el personal docent dels Centres d’Educació de Persones Adultes (CEPA) i dels Ensenyaments de Règim Especial, com per exemple els de les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) siguin vacunats dins el grup del col·lectiu docent. La societat denuncia que fa dos mesos que sol·licitaren la vacunació i encara no han obtingut cap resposta.

La reclamació es va fer a principis de març mitjançant una instància a Salut i Educació. Segons el sindicat durant aquest període han seguit reiterant la seva demanda a diferents Meses de negociació i publicacions, fins el punt de traslladar al Parlament, dia 13 d’abril, en pregunta parlamentària des dels grups de l’oposició, la mateixa demanda amb el resultat de rebre el compromís de la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, que es vacunarien amb el seu col·lectiu. Encara que aquest compromís, encara no s’ha fet efectiu.

UOB demana al Govern que “esmeni el greuge comparatiu i, de la mateixa manera que ja s'ha vaccinant el col·lectiu de professorat d'EOI i CEPA d'Eivissa i Formentera, s'estengui al professorat dels CEPA i dels Ensenyaments de Règim Especial de Mallorca i Menorca”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.