algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

La campanya 'Formentera es cuida a cada racó' ha comptat amb un milió d'euros

La campanya 'Formentera es cuida a cada racó' ha registrat un total de 137 obres de millora i embelliment adherides a la campanya.

El Consell de Formentera ha informat que la iniciativa va començar al novembre i es va prolongar fins al 30 d'abril.

El conseller de Territori, Rafael González, ha destacat el «balanç positiu» d'aquesta campanya, les obres de la qual han suposat una inversió d'un milió d'euros.

Segons el conseller, s'han complert els objectius perseguits de millorar la imatge de l'illa, i en un any tan complicat per la situació de la pandèmia, també s'ha fomentat l'economia local del sector de la construcció, la pintura o el manteniment.

El Consell ha recordat que, per a impulsar les obres de millora, ha agilitat els tràmits i bonificat les taxes i impostos associats.

En concret, els ciutadans o empresaris han estalviat 42.342 euros en aquestes taxes o impostos, pagant en total 1.818 euros per aquests conceptes.

El conseller ha destacat que encara que la campanya ha finalitzat, la simplificació dels tràmits de les obres menors, no afectades per patrimoni, seguirà en vigor.

Amb el canvi normatiu per a treballs de manteniment i embelliment, es pot obtenir l'autorització lliurant al Consell una comunicació prèvia dels treballs que poden començar en un dia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.