cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Les Balears pagaran una assegurança Covid de repatriació gratuïta per a turistes

El Govern cobrirà una assegurança de repatriació gratuïta per a turistes en cas que la seva estada a l'arxipèlag es prolongui causa de la Covid-19.

Es tracta d'una mesura inclosa en el 'Safety Pack' que el Govern té previst presentar aquesta setmana en un viatge oficial de la presidenta, Francina Armengol a Alemanya.

Aquesta assegurança cobrirà el transport al lloc de residència i estarà disponible tant per a viatgers estatals com internacionals, amb la condició que s'hagin allotjat en un establiment reglat.

La pòlissa cobrirà el desplaçament del turista fins al seu lloc de residència en el cas que la seva estada es perllongui causa de la Covid-19 -per exemple, si perd el seu vol de tornada per estar aïllat per coronavirus-. També cobreix supòsits de defunció.

Així mateix, inclourà els serveis d'un intèrpret, de forma remota o presencial, i un centre d'atenció telefònica en al menys tres idiomes: castellà, alemany i anglès.

En cas que es produeixi un contagi d'un turista, el Govern compta amb allotjaments habilitats en totes les illes durant tota la temporada en què poden passar la quarantena de forma gratuïta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin caps de xorrinos!, fa mes de 2 anys

Ai Déu meu!
S´infectaran només per tenir el passatge gratuït!
A Sobre que poden infectar-nos els hem de pagar el vol?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente