algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Pep Ginard, reelegit com a secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO

Pep Ginard ha estat reelegit com a secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO per tercera vegada consecutiva. La Federació ha organitzat aquest dijous el seu IV Congrés de les Illes Balears que ha conclòs amb una executiva renovada.

Pep Ginard es va dirigir al plenari per a defensar el seu nou projecte federal en el qual es proposa un compromís amb el feminisme per a avançar en la igualtat, una aposta per a acostar el sindicat als joves sent aquest, el col·lectiu més precaritzat. Finalment, va apostar per la lluita contínua en la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores.

El Congrés va comptar amb una àmplia participació de delegats i delegades que, majoritàriament, han votat a la candidatura presentada per Pep Ginard, la qual va obtenir el 70% dels vots, enfront del 30% aconseguit per la candidatura encapçalada per Ramon Carreras.

Els pròxims quatre anys la Comissió Executiva del FSC-CCOO Illes Balears estarà formada per Pep Ginard com a secretari general, acompanyat de Vicente Losa, Carmen Martínez, Andreu Fernández, Alfredo Gutiérrez, Gina Zamora, Mercedes Vega, Susana Carballido, Juana Garcia, Ramon Carreras i Miquel Àngel Flexas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.