algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Martí March, segon membre del Govern a rebre la vacuna

El conseller d'Educació i Formació Professional ha rebut aquest dijous la vacuna contra la Covid-19 i és el segon membre de l'Executiu a rebre la primera dosi.

Segons ha informat la Conselleria, March, nascut en 1954, ha rebut la primera dosi del preparat d'AstraZeneca en el poliesportiu Germans Escales.

March és el segon conseller a vacunar-se després que el vicepresident, Juan Pedro Yllanes, nascut en 1960, rebés la vacuna l'11 d'abril a Son Dureta.

La setmana passada, el Govern va publicar la llista dels alts càrrecs de l'Executiu en la qual constava que ja havien rebut almenys una dosi del preparat una quinzena d'una llista de 177 càrrecs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Amb aquesta colla de mentiders, s'ha de fer així, fa mes de 2 anys

@Jaume: Si els moneots de les dretes no s'haguéssin inventat que els membres del Govern s'havien vacunat els primers, d'amagat i a casa seva, ara ells no haurien de demostrar que no és veritat.
La llàstima és que el vacci s'injecti a un braç i no a les anques, perque d'aquesta altra manera, els mostrarien el cul a tots aquests boques brutes.

Valoració:6menosmas
Per Mentres sigui per ajudar, ja va bé, fa mes de 2 anys

Almenys se preocupen per un dels problemes més greus de la nostra comunitat. No com els feixistots, que la darrera "gestió" seva, és la de seguir punyint perque els polítics del Pacte, malgrat les investigacions diguin el contrari i que cap polític hi va prendre part, ara el de la cara de bombeta s'en ha anar a remenar la coa per Europa, per intentar que elsxdel Govern d'esquerres siguin els culpables dels casos d'abusos de menors tutelats, malgrat no tenguin res a veure. I tot, perque els seus objectius son els de crear problemes i sembrar la tragèdia i la desesperació entre la bona gent que els ha vist el plumall i que no va d'ells.
I com deia abans, tot el que sigui preocupar se dels problemes econò.mics, sanitaris, culturals, etc., benvingut sia.

Valoració:4menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

No desaprofiten cap ocasió per a fer-se la foto. Vol dir que aquestes coses no són competència de la vida privada?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente