nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
16°

Arran i SEPC critiquen que el nou sistema tarifari del TIB «penalitza les persones que no l'utilitzen habitualment»

Arran i SEPC Mallorca han llançat aquest dimecres una campanya contra el nou TIB, en considerar que el seu sistema tarifari «ha suposat l'encariment del bitllet senzill, penalitzant així les persones que no l'utilitzen habitualment».

Així ho han indicat totes dues entitats en una roda de premsa que ha tengut lloc aquest dimecres en el Parc de les Estacions, on s'ha llegit un manifest per a exposar les diferències que hi ha respecte a la tarifa anterior.

Des del SEPC han censurat que «ho han venut com que és més barat i és més car», i han assegurat que, després de realitzar enquestes a través de xarxes socials, s'ha comprovat que moltes persones han deixat d'utilitzar el TIB per aquest motiu.

D'acord amb Arran i SEPC, el nou servei del TIB, llançat el mes de gener passat, «ha prioritzat les connexions de les zones turístiques, i no s'ha donat una resposta a la falta de connexions directes entre pobles i zones sense haver de passar per Palma».

«La gent que ha d'agafar un bus per a anar al treball opta per altres vies, com el cotxe, perquè no li van bé els horaris», han assenyalat. D'aquesta manera, les entitats han reclamat un canvi de model de mobilitat per a així aconseguir «un transport realment fet per a la població mallorquina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 2 anys

El nou sistema tarifari s'ha ideat per a satisfer les noves concessionàries del TIB que son empreses privades amb ànim de lucre. Per a poder lligar i unificar el sistema amb SFM que és una empresa de gestió i de titularitat pública, han fet molts equilibris creant un sistema complicat i difícil d’entendre per a la gent corrent, però que com a resultat beneficia a molts pocs usuaris i perjudica a molts.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente