algo de nubes
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

Negueruela culpa Madrid del fet que les Balears no puguin obrir-se ja al turisme britànic

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimarts que per culpa de Madrid, les Balears no poden obrir-se ja al turisme britànic.

En el ple de Parlament d'aquest dimarts, durant el debat d'una interpel·lació amb el PP, Negueruela ha assegurat que si la situació sanitària de les Illes es valorés de manera independent i no en el conjunt de l'Estat l'obertura amb el Regne Unit ja s'hauria produït.

Negueruela ha criticat que la gestió de la pandèmia duta a terme a la Comunitat de Madrid, la incidència acumulada se situa a hores d'ara gairebé en 400 casos per cada 100.000 habitants, és la que està posant en perill la reactivació del turisme de la resta de comunitats autònomes.

El conseller ha ressaltat que mentre Madrid roman tancada a Alemanya i el Regne Unit, la situació epidemiològica de les Balears, fruit de la gestió «seriosa i rigorosa», permetrà la reactivació del turisme. Negueruela ha destacat que són els protocols «que el PP critica» els que faran possible la reactivació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Es veu que en Negueruela enyora sa nostra condició prostituïda

Valoració:0menosmas
Per Allà va!, fa mes de 2 anys

Per una vegada, estic amb Madrid!
Ja està bé de patir les conseqüències d´engreixar hotelers!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente