lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
18°

Les Balears notifiquen 83 nous contagis i 10 morts per Covid-19

El Servei d'Epidemiologia de les Balears ha notificat aquest dilluns 83 casos nous de Covid-19 al Ministeri de Sanitat i 10 morts més, de manera que el total de casos acumulats ascendeix a 58.832 i el número de morts a 815 des de l'inici de la pandèmia.

La Conselleria de Salut i Consum ha precisat aquest dilluns que de les dades de morts, nou corresponen al mes de febrer i s'han comunicat després d'una revisió del registre de Mortalitat a les Illes. Mentre que, l'u restant correspon a una persona morta aquest diumenge a causa de la Covid-19.

Segons la informació facilitada aquest dilluns per la Conselleria de Salut i Consum, fins al moment s'han realitzat 1.243.264 proves per a detectar la Covid-19, 1.355 en les últimes 24 hores. D'aquestes, 40 han resultat positives, cinc més que aquest diumenge, alguna cosa que situa la taxa de positivitat en el 2,95%.

Quant a la situació als hospitals de les Illes, segons les dades publicades, actualment hi ha 19 casos en UCI (mateixa xifra que en l'última actualització) i 41 pacients en planta (set més). En les últimes 24 hores s'ha produït dues altes hospitalàries i 73 en Atenció Primària. En total, 913 persones estan sent ateses pel Servei de Salut.

Del total de proves positives resultants en les últimes 24 hores, 38 van correspondre a Mallorca, una a Menorca i una a Eivissa. A més, a Mallorca hi ha 13 persones en UCI, a Menorca dues persones i a Eivissa, quatre.

La situació en les residències d'ancians segueix amb zero usuaris positius i hospitalitzats. El total de morts es manté en 259 i els professionals amb contagi actiu, en tres. En canvi, actualment hi ha 57 professionals sanitaris en vigilància per Covid, 10 d'ells positius.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris