algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Aquest dissabte, el toc de queda es retarda a les 23 hores i s'eliminen els límits de nuclis de convivència als exteriors

Les Balears retarden des d'aquest dissabte el toc de queda a les 23.00 hores i eliminen els límits de nuclis de convivència en les reunions familiars o socials en l'exterior, així com a les terrasses dels bars i restaurants.

Així es va acordar aquest passat dijous en la reunió de la Mesa de Diàleg Social, que va presidir, Francina Armengol. Les noves mesures s'han aprovat aquest divendres en un Consell de Govern extraordinari i s'aplicaran a partir d'aquest dissabte durant 15 dies.

En totes les Illes, les reunions socials i familiars a l'interior continuaran sent per a sis persones de dos nuclis de convivència diferents.

En el cas de Mallorca i Eivissa, els bars i restaurants podran utilitzar les terrasses al 100%, amb quatre persones per taula sense límit de nuclis de convivència. El tancament serà a les 17.00 hores de divendres a diumenge, però de dilluns a dijous es podrà obrir de 20.00 a 22.30 hores. Els interiors continuen tancats.

A Menorca i Formentera, els bars i restaurants podran servir en interiors a 50% de capacitat, amb quatre persones per taula i tancament a les 17.00 hores, excepte divendres, dissabtes i vespres que podran tancar a les 18.00 hores; en terrassa, els bars poden servir al 100% de capacitat, però fins a sis persones per taula i tancament a les 22.00 hores, excepte divendres, dissabtes i vespres de festiu que han de tancar a les 18.00 hores.

Quant al comerç, tots podran obrir fins a les 21.00 hores (Menorca i Formentera, fins a les 23.00 hores), amb un aforament del 50% en les grans superfícies i del 75% en el petit comerç.

Totes les illes mantenen el nivell en el qual estaven a excepció de Formentera, que passa a nivell 1. Mallorca i Eivissa continuen en nivell 2 i Menorca en nivell 1.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.