muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Un total de 15 alts càrrecs del Govern ja han rebut almenys una dosi de la vacuna

Un total de 15 alts càrrecs i personal eventual del Govern, entre ells el vicepresident Juan Pedro Yllanes, ja ha rebut almenys una dosi de la vacuna contra la Covid-19.

Segons la informació publicada pel Govern en el Portal de Transparència, de la llista de 177 alts càrrecs i personal eventual facilitada, 14 han estat vacunats per criteris d'edat i un per pertànyer als grups prioritaris.

Aquest últim és, a més, l'únic que ha rebut la pauta completa de vacunació. Es tracta de Joan Carrió, que dirigeix ara l'Oficina de Planificació i Gestió d'Inversions Estratègiques de la Conselleria de Fons Europeus però ha estat director de Gestió i Serveis Generals de l'Hospital Universitari Son Espases. En pertànyer al grup 3A de l'estratègia de vacunació va rebre la segon dosi del preparat de Pfizer a principis de febrer.

Els altres 13, a més de Yllanes, han rebut la primera dosi de la vacuna entre finals de març i durant el mes d'abril i són nascuts entre 1956 i 1961 i tots han rebut la vacuna de AstraZeneca.

Entre ells hi ha el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; el director general de Consum, Félix Alonso; el director general de Pesca i Medi marí, Joan Mercant; la directora general de l'Advocacia de la CAIB, Lourdes Aguiló; el delegat territorial d'Educació a Menorca, Joan Marqués; el director general d'Ordenació Planificació i Centres, Antoni Morante; el director gerent del Fogaiba, Mateu Morro; la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez; la directora gerent de la Fundació Institut Socioeducatiu S'Estel, Josefina Tur; i la directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, Paula Valero.

També han rebut la primera dosi Bienvenida Aguiló, assessora del gabinet de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació;
Tomeu Barceló, de la secretaria de la Conselleria d'Educació i Formació Professional; i Jaume Colom, de la secretaria de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

El Govern ha lliurat aquest divendres a l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de Balears la informació dels seus càrrecs públics vacunats que va sol·licitar l'organisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.