muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Manresa diu que «que no es vulnera cap dret» dels treballadors d'IB3

El director general d'IB3 Andreu Manresa, ha assegurat aquest dijous que respecta als treballadors que «que exerceixen el seu dret a la convocatòria d'una vaga», encara que ha defensat «que no es vulnera cap dret laboral dels empleats» d'IB3 contractats per Dalton Audiovisual.

Així ho ha indicat Manresa en resposta a preguntes dels diputats en la Comissió de Control sobre IB3 el Parlament, on ha expressat la seva opinió sobre la vaga convocada en els informatius d'IB3 el pròxim 30 d'abril.

Manresa ha reconegut que aquesta convocatòria, «tractant-se d'un mitjà públic essencial, té una importància destacable», per la qual cosa ha traslladat el seu «màxim respecte i consideració per la significació de l'acció». «Esperam que el circuit i els nivells de diàleg i mediació oberts arribin a bon port i se solucionin», ha assenyalat.

«He de dir que no es vulnera cap dret laboral dels treballadors de la contracta i no permetrem que es vulneri, IB3 vela i vetllarà perquè es respectin els drets i les circumstàncies de la licitació d'aquesta contracta», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.