algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

L'Associació d'Usuaris del Tren traslladarà al conseller el «descontentament» amb el nou sistema tarifari

L'Associació d'Usuaris del Tren ha informat aquest dimecres que el pròxim 27 d'abril es reunirà amb el nou conseller de mobilitat, Josep Marí i Ribas per tal de traslladar-li el «descontentament entre la immensa majoria d'usuaris» pel que fa al nou sistema tarifari.

«Volem que mobilitat ens mostri les dades d'abans de l'implementació del nou sistema tarifari i ens diguin d'on treuen l'estadística de 90 viatges mensuals per usuari i com han elaborat les dades».

Igualment, han volgut recordar el llistat d'ajuntaments que s'han mostrat partidaris de canviar el nou sistema de tarifes i que han aprovat mocions als ajuntaments en aquest sentit. Es tracta d'Alaró, Banyalbufar, Binissalem, Búger, Campanet, Lloseta, Llubí, Llucmajor, Marratxí, Palma, Pollença, Porreres, Santa Maria, Sineu i sa Pobla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 2 anys

Esperem i confiem que el nou Conseller de Mobilitat, encara no estigui contaminat pels interessos dels tècnics del Consorci de Transports de Mallorca que idearen aquest sistema tarifari tant diabòlic. Es un sistema d’estraperlistes opac, que desagrada als usuaris i treballadors de SFM, ho qüestionen les associacions defensores del transport públic i les associacions ecologistes i sols agrada a directius, gestors i propietaris de les empreses privades d'autocars que tenen les concessions del servei públic del TIB.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente