algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

[VÍDEO] La Guàrdia Civil enregistra un vídeo de promoció de les seves activitats, al Torrent de Pareis, sense l'autorització del Govern

Cada vegada que es qüestiona públicament la imatge de la Guàrdia Civil, poc temps després el cos militar reacciona i fa públic qualque 'publireportatge' on s'expliquen les bondats de la tasca desenvolupada pels seus agents.

En aquesta ocasió, coincidint amb el qüestionament de les pràctiques de la Guàrdia Civil per part de l'Ajuntament de Capdepera, IB3 ha realitzat una informació amb l'explicació de les activitats de rescat del cos armat.

La peça informativa conté, però, imatges enregistrades pel propi cos militar al Monument natural del Torrent de Pareis, situat a la Serra de Tramuntana, declarada Paratge natural amb l'Acord del Consell de Govern de 16 de març de 2007.

El Decret 53/2003, de 16 de maig, de declaració del Monument natural dels torrents de Pareis, des Gorg Blau i de Lluc (BOIB núm. 79, de 5 de juny de 2003) és molt clar respecte a les activitats que s'hi poden fer i els usos i activitats que requereixen comunicació prèvia a Espais de Natura Balear amb un mínim de 10 dies d'antelació.

I a la Conselleria de Medi Ambient no hi consta cap petició per enregistra-hi les imatges d'un simulacre de rescat protagonitzat per un helicòpter de la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per l´incògnita a resoldre, fa mes de 3 anys

Ara Europa critica i exigeix que el talibanisme español deixi d´inmiscuir-se en la judicatura del país.
Ui, quina engaltada en els morros del fatxum español !
A base d´engaltar una i altra vegada, es farà més dura la seva morrada ?

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

"...els usos i activitats que requereixen comunicació prèvia a Espais de Natura Balear amb un mínim de 10 dies d'antelació". Ses vegades que s'han prohibit manifestacions amb aquest argument. I ja veis

Valoració:2menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Com que hi ha confiança amb el govern balear, doncs cap problema.

Valoració:3menosmas
Per goita alta, fa mes de 3 anys

Ja es sabut que a ñordistán prima l´exhibicionisme xulesc que l´eficiència natural dels serveis.

Valoració:6menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Que dice @M, que se ve que también es gerente del Ibanat y delegado de la UNESCO en Baleares, que el aire de las aspas del helicóptero de la GC destroza el patrimonio natural del Torrent de Pareis.
Madre mía.
Eres el Leonardo del siglo XXI.
Hay algún palo que no toques?.
Qué delicia de hombre!.

Valoració:-5menosmas
Per Jaume, fa mes de 3 anys

Prepotència i xuleria nyorda amb mentalitat colonitzadora imperial. Un excès de testosterona rància i casposa hispànica.... Prou d'aquesta genteta!!!!

Valoració:16menosmas
Per voluntari, fa mes de 3 anys

Calen lleis del Parlament balear en defensa de la natura integral de Ses Illes, i ja fem tard !

Valoració:17menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Aquesta gent se passen l'autonomia de les Balears pel forro!

Valoració:16menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 3 anys

A part, els herois del torrent de Pareis, i de la resta de la Serra, són els Bombers de Mallorca, que són els encarregats de fer tota la feia a peu i, si cal, a les parets d’escalada, però no tenen helicòpter, perquè l’helicòpter depèn de Madrid.
És el paradigma de l’Espanya de sempre: Dios-patria-rey-helicóptero y lo que haga falta.

Valoració:16menosmas
Per Que no se queixin si no cauen bé, fa mes de 3 anys

Aquesta gent se creu estar per damunt de tot. I basta que sàpiguen que els mallorquins estimam molt la Serra de Tramuntana i tsmbé, que aquesta serra esta declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, per tenir més ganes de fer hi destrosses.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente