algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Partits polítics s'uneixen amb la signatura del manifest 'Tots Junts' per a la recuperació econòmica

Partits polítics de les Balears s'han unit aquest divendres amb la signatura del manifest 'Tots Junts', un document amb propostes per a buscar una sortida a la crisi i promoure la recuperació econòmica i social de les Illes davant els efectes de la pandèmia de la COVID-19.

En un acte en el Palau de Congressos de Palma, representants del Partit Popular, Ciutadans, PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca, Unides Podem i El PI-proposta per les Illes Balears, han signat aquest acord per a trobar solucions des de la unitat a la crisi actual.

L'esdeveniment, organitzat per la Fundació F-Rei, ha comptat amb la presència de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el president del Parlament, Vicenç Thomas. Entre altres autoritats, també han assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; la delegada del Govern a les Illes, Aina Calvo, i el batle de Palma, José Hila.

Després de la signatura i lectura del document per part de les formacions polítiques, la formació ha fet lliurament de l'acord a la presidenta Armengol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.