nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

Les Balears registren 62 nous contagis i un mort per Covid-19

El Servei d'Epidemiologia del Govern ha notificat aquest dimecres un total de 62 nous contagis de coronavirus, així com 38 altes i un nou mort, segons les dades publicades per la Conselleria de Salut.

D'aquesta manera, la xifra acumulada de situa en 57.829 casos de Covid-19 a les Balears des que va començar la pandèmia, període en el qual 780 persones han mort contagiades del virus.

En les últimes 24 hores s'han practicat un total de 3.741 proves, de les quals 58 han donat positiu (27 més que el dia anterior). Això implica una taxa de positivitat del 1,55 per cent.

De les 58 proves positives noves, 53 corresponen a Mallorca, dues a Menorca i tres a Eivissa. Fins avui, a Balears s'han realitzat més de 1,18 milions de proves.

A més, respecte a aquest dimarts s'han produït 38 altes, de les quals cinc són hospitalàries. Als hospitals de les Illes descendeix en dues el número d'ingressats en planta fins a 49 fins a i la d'ingressats en UCI fins a 18, un menys que ahir.

Per Illes, Mallorca té 34 pacients Covid-19 en planta i 13 en UCI; Eivissa, 15 en planta i cinc en UCI; i Menorca es manté sense pacients hospitalitzats. D'altra banda, hi ha 53 professionals sanitaris en vigilància en relació al Covid-19, dels quals una desena són casos actius.

Finalment, les residències d'ancians de Balears es mantenen sense nous contagis entre usuaris, i només queden quatre treballadors de residències contagiats. Des de l'inici de la pandèmia, 259 usuaris de residències de majors de la Comunitat han perdut la vida contagiats de coronavirus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa mes de 3 anys

Israel ha deixat de donar dadas de la seva mortalitat.
Ha abandonat el Euromomo,
Com més vacunas més morts.
Mortalitat de las vacunas 2'5% dins un periode de 365 dias (un any).

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente