algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

L'Ajuntament de Capdepera romp relacions amb la Guàrdia Civil

Indignació i contundència en la compareixença del batle de Capdepera, Rafel Fernández, en el Centre Cap Vermell de Cala Rajada, per respondre la «tèbia» actuació de la Local, el passat divendres al carrer Llegítimes de Cala Rajada.

El batle, que estava acompanyat per la regidora de seguretat ciutadana Carmen Corraliza i l'inspector de policia Juaquín Rodriguez i tota la plantilla de la Policia Local de Capdepera, ha anunciat que l'Ajuntament que presideix romp relacions amb la Guàrdic Civil: «A partir d'aquest moment, trenquem tot tipus d'acord amb la Guàrdia Civil fins que es convoqui una Junta de Seguretat i la delegada del Govern ens expliqui aquesta manera d'actuar tan estranya per part de la Benemèrita».

Fernández ha dit que «No és normal que peguin a dos policies locals de Capdepera i la Guàrdia Civil ens ordeni que li lliurem les diligències perquè després ells, en lloc d'actuar, negociïn amb el clan gitano el quan i el com s'han d'entregar els agressors», i ha arribat a suggerir que aquest comportament pogués respondre al fet que els agressors de l'agent, divendres passat en acudir a una festa il·legal, poguessin ser confidents.
D'altra banda, la regidora de Policia Local, Carmen Corraliza, ha declarat sentir-se molt «enfadada i decebuda» amb el tinent de la Guàrdia Civil d'Artà perquè aquest li va dir que no feia comptes facilitar cap informació sobre les actuacions que es realitzarien en relació al greu altercat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tricorns incívics, fa mes de 3 anys

Ets tricorns són militars i no saben res que no vaja lligat amb sa cultura armamentística, i sovint també coxejan d´això seu.

Valoració:8menosmas
Per Esta ben clar, fa mes de 3 anys

@Pepeta. És que la Guàrdia Civil forma part de les Forces Armades i per tant, el seu cap no és el President del Govern de l'Estat, si no el Rei. I pareix que la seva cúpula s'en aprofita d'aquesta particularitat, per fer quedar malament al govern que no els agradi a ells.
I la Guàrdia Civil, ens costa a tots els ciutadans uns doblers extra, perque per tenir un cos de policia militarirzada i no incloure aquests agents dins la Policia Nacional i disoldre el cos de La Benemèrita, s'ha de pagar un impost especial a Europa, poc amiga de les policíes militaritzades. Així que per aquest caprici que no suposaria la pèrdua de cap lloc de treball, tenim unaimprtant quabtitat de doblersque s'en va pel desaigue.7

Valoració:10menosmas
Per Guillem, fa mes de 3 anys

Fora les forces d’ocupació!

Valoració:18menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

Se pensen que estan per damunt tothom.
El govern no hauria de consentir aquesta immunitat davant la justícia.
I el que és pitjor, ho fomenta.

Valoració:19menosmas
Per Quina mala pinta, que té tot això, fa mes de 3 anys

És increíble la poca col.laboració de la Guàrdia Civil.
Com que els seus components, en la seva immensa majoria, son d'extrema dreta, menyspreen les administracions autonòmiques i locals i fins i tot el govern estatal actual. I fa pensar que la sentència del Constitucional que obliga a tornar a Pérez de los Cobos el seu càrrec, del que havia estat cessat per negar se a informar al ministeri de l'Interior sobre la manifestació del 8M, hagi animat a aquest altre fet..
I tot fa pensar que la democràcia esta trontollant, perque ni el Poder Judicial ni les Forces Armades respecten al Poder Executiu.
És molt preocupant i tan de bo s'arregli perque els ciutadans en la immensa majoria, volem democràcia i pau per damunt de tot.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente