nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Les Balears notifiquen 31 nous contagis i cap mort

El Servei d'Epidemiologia del Govern ha notificat aquest dimarts al Ministeri de Sanitat un total de 31 nous contagis de coronavirus, així com 31 altes i cap mort, segons les dades publicades per la Conselleria de Salut.

D'aquesta manera, la xifra acumulada de situa en 57.767 casos de Covid-19 a les Balears des que va començar la pandèmia, període en el qual 779 persones han mort en la Comunitat contagiades del virus.

En les últimes 24 hores s'han practicat a Balears un total de 2.695 proves de Covid-19, de les quals 31 han donat positiu (sis menys que el dia anterior). Això implica una taxa de positivitat del 1,15%.

De les 31 proves positives noves, 24 corresponen a Mallorca, tres a Menorca, dues a Eivissa i altres dues a Formentera. Fins avui, a Balears s'han realitzat més de 1,17 milions de proves.

A més, respecte a aquest dilluns s'han produït 31 altes, de les quals dues són hospitalàries. Als hospitals de les Illes puja en un cas la xifra d'ingressats en planta, fins a 51 persones, i la d'ingressats en UCI, fins a 19.

Per Illes, Mallorca té 36 pacients COVID-19 en planta i 13 en UCI; Eivissa, 15 en planta i sis en UCI; i Menorca es manté sense pacients hospitalitzats.

D'altra banda, hi ha 48 professionals sanitaris en vigilància en relació al COVID-19, dels quals una desena són casos actius.

Finalment, les residències d'ancians de Balears es mantenen sense nous contagis entre usuaris, i només queden quatre treballadors de residències contagiats. Des de l'inici de la pandèmia, 259 usuaris de residències de majors de la Comunitat han perdut la vida contagiats de coronavirus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.