algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
22°

Continua l'allau d'arribades de vols provinents d'Alemanya

L'aeroport de Son Sant Joan de Palma rebrà 37 vols procedents de ciutats d'Alemanya.

E.P.

Els aeroports de les Balears operen aquest dissabte un total de 258 vols, amb 39 d'arribada des de ciutats d'Alemanya.

El total de vols operats aquest dissabte a Son Sant Joan (204) suposa un 71% menys que el 2019. A Eivissa, hi haurà 30 vols, un 83% menys i a Menorca, 24 vols, la qual cosa suposa un descens del 66% respecte a fa dos anys, segons dades d'Aena.

La majoria de vols que arriben d'Alemanya als aeroports de Palma i Eivissa, Menorca no té programat cap vol germànic, procedeixen de Colònia, Berlín, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Munic i Dortmund. En concret, l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, rebrà 37 vols procedents de ciutats d'Alemanya i l'aeròdrom d'Eivissa comptarà amb dos.

Cal recordar que les autoritats governamentals alemanyes han desaconsellat tant els viatges nacionals com internacionals a causa de la crisi del coronavirus. No obstant això, les reserves de vols a Mallorca han augmentat després que el 14 de març el Govern alemany retirés a les Balears de la llista de zones de risc per coronavirus.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Segur que n´hi ha molts!, fa 7 mesos

Amb PCR fals?
Si es contagien, haurien de ser els darrers en ocupar un llit hospitalari.
Que no ens reduesquin els que hi ha per a la ciutadania que ells contaminen!

Valoració:1menosmas
Per tanmateix, fa 7 mesos

És inacceptable que aquest venguin i no se'ls apliqui les mateixes normes que a noltros.
He pogut apreciar a 5 imbècils "niñatos" amb un cotxo, matricula alemanya, bevent, cosa que qualsevol d'aquí seria multat per fer això mateix (i amb raó!)
Què punyetes fa aquesta merda de turisme per aquí?

Valoració:1menosmas
Per Tià, fa 7 mesos


Damunt l'Última Hora d'avui, el doctor Joan March, especialista en salut publica i epidemiologia, declara que "No és hora per als turistes alemanys a Mallorca".Però els "trinitaris" (hotelers + touroperadors + polític "nostrats" pusil·lànimes o francament venuts als dos grups precedents) avantposen els seus interessos econòmics a la salut pública.Mentrestant, onze turistes alemanys presumptament "nets" ha han hagut d'esser hospitalitzats a Mallorca.Cal tenir-ho ben present.

Valoració:7menosmas
Per Tià, fa 7 mesos


Vos pensau que va esser per atzar, que el nazisme (amb totes les seves conseqüències, com ara l'Holocaust) va sorgir justament a Alemanya?(Supòs que la censura del Balears em suprimirà aquesta intervenció, però ja trobaré manera que la publiquin a part o banda. I en aquest cas contaré que el "nostre" Balears la va eliminar.)

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa 7 mesos

Vénen preferentment es qui tenen un sentiment de superioritat damunt naltros

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris