algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El portaveu d'STOP Desnonaments s'enfronta a un judici acusat de «desobediència a l'autoritat»

182167

El portaveu de STOP Desnonaments Joan Segura, serà jutjat al juny acusat de «desobediència i resistència a l'autoritat» en el moment del seu arrest durant un desnonament al desembre de 2019.

Segons ha assenyalat l'entitat, aquest divendres ha tengut lloc la vista en la qual Segura ha rebutjat la proposta d'acord de la Fiscalia «perquè suposaria assumir els fets que li imputen i quedar amb antecedents sent, com és, innocent».

En el transcurs de la vista, un grup de persones s'han concentrat en els voltants dels jutjats de Via Alemanya. Així, segons han apuntat, el judici està assenyalat per al 16 de juny a les 10.00 hores. D'altra banda, l'entitat ha informat de la suspensió d'un llançament previst per a aquest divendres en la zona del Llevant de Mallorca.

Segons han explicat, el desnonament afectava una dona que estava de baixa per malaltia i tenia un lloguer amb una empresa. Pel que sembla, el pis va ser adjudicat a un fons voltor que va instar el desnonament «com a okupa i no com a inquilina» sense notificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.