cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

L'interior de bars i restaurants de Mallorca es tancarà a partir d'aquest divendres

El Govern ha acordat aquest dimarts, a la Mesa de Diàleg Social, que l'interior de bars i restaurants de Mallorca es tancarà a partir d'aquest divendres i fins el proper 11 d'abril.

Segons ha informat el portaveu de l'Executiu autonòmic i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, «l'interior de bars i restaurants de Mallorca es tancarà durant la Setmana Santa, entre aquest divendres 26 de març i el proper 11 d'abril».

«El tancament d'interiors afectarà també al sector del joc», ha afegit Negueruela, qui ha avançat que aquesta mesura «s'aprovarà aquest dimecres en un Consell de Govern extraordinari».

També aquest dimecres al Consell de Govern extraordinari, ha indicat, «s'aprovaran noves restriccions per als hotels, que hauran de tancar el seu servei de bar a partir de les 17.00 hores durant Setmana Santa». A més, ha afegit, «aquest tipus d'establiments només podran oferir sopars fins a les 22.00 hores».

En qualsevol cas, Negueruela ha volgut deixar clar que durant aquest període, entre aquest divendres 26 de març i el proper dia 11 d'abril, «s'intensificaran els controls en tots els sectors d'activitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa mes de 3 anys

Els alemanys hi podran anar?
Ells, segons els polítics són segurs...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente