algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Bars i restaurants poden obrir els seus interiors a partir d'aquest dilluns a Mallorca

Els bars i restaurants de Mallorca podran obrir a partir d'aquest dilluns els seus interiors amb una capacitat d'aforament del 30 per cent, segons ha publicat el BOIB.

L'obertura de l'interior de bars i restaurants a partir del 15 de març amb una capacitat del 30 per cent de l'aforament, permetrà que en aquests espais es puguin habilitar taules de fins a un total de quatre persones de fins a dos nuclis de convivència.

A les terrasses, per part seva, es mantendrà l'obertura per a una capacitat de fins al 50 per cent d'aforament. Es permetran les taules de fins a quatre persones de fins a dos nuclis de convivència. L'horari de tancament tant dels bars com dels restaurants previst a partir d'aquest dilluns es manté a les 17.00 hores tots els dies de la setmana.

Situació de la restauració a la resta de les Balears
En la resta de les Illes, es relaxaran també a partir d'aquest dilluns les restriccions en els bars i restaurants.

Així, a Formentera, com ocorrerà a Mallorca, es podran obrir els espais interiors de l'hostaleria, amb una capacitat màxima del 30 per cent d'aforament i taules de fins a quatre persones, de fins a dos nuclis de convivència. El tancament d'interiors haurà de realitzar-se a les 17.00 hores.

A més, la menor de les Pitiüses podrà obrir terrasses a un 50 per cent de la seva capacitat, amb taules de fins a sis persones, de fins a dos nuclis de convivència. L'horari de tancament dels espais en exterior de bars i restaurants s'amplia a Formentera fins a les 18.00 hores.

Per part seva, Eivissa podrà a partir d'aquest 15 de març reobrir les seves terrasses fins a les 17.00 hores, amb una capacitat del 50 per cent d'aforament. Les taules podran ser de fins a quatre persones, de fins a dos nuclis de convivència.

A Eivissa, els interiors tant dels bars com dels restaurants hauran de romandre tancats, atès que es troben en nivell 3 d'alerta sanitària.

Finalment, Menorca, podrà obrir interiors amb una capacitat del 50 per cent i exteriors al 100 per cent d'aforament. En interior, els menorquins podran asseure's en taules de fins a quatre persones, de fins a dos nuclis de convivència. El tancament d'aquests espais serà a les 17.00 hores.

En terrasses, a Menorca, es podran muntar taules de fins a un total de sis persones, de fins a dos nuclis de convivència. El tancament d'aquests espais serà a les 22.00 hores, excepte divendres, dissabtes i vigílies de festius quan el tancament es farà efectiu a les 18.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.