algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 12.82°
19°

El Consell recorrerà contra el rescat del Túnel de Sóller davant el Suprem

El Consell de Mallorca presentarà un recurs davant el Tribunal Suprem contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) que anul·la el rescat del Túnel de Sóller per part de la institució insular.

Així ho ha assegurat aquest dijous la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, durant el ple de la institució insular. Segons ha explicat, el Consell té de termini fins al pròxim 4 d'abril, per la qual cosa la institució prepararà el recurs de cassació per a presentar-lo davant el Tribunal Suprem.

Cladera ha assenyalat que «aquest és el primer pas que es farà», ja que el Consell manté la seva voluntat que no es torni a pagar un peatge per a anar a Sóller. «Emprarem les vies necessàries perquè això sigui així», ha destacat.

La presidenta ha expressat que l'equip de govern respecta la sentència del TSJIB encara que que no la comparteix, i ha defensat de nou «l'interès general» que hi havia en la decisió presa en l'anterior legislatura. «En aquell moment es pretenia acabar amb 20 anys de l'únic peatge existent a Mallorca», ha recordat.

A més, Cladera ha insistit que la sentència anul·la el rescat «però no qüestiona el preu ni que s'hagi de pagar un altre». Per aquest motiu, ha indicat que es recorrerà i paral·lelament es buscaran altres vies perquè no es torni a posar el peatge.

Per part seva, el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha considerat que aquest recurs de cassació «pot ser una oportunitat perquè el Suprem creï jurisprudència o dicti un camí a seguir de què fer en aquesta mena de casos». Sevillano també ha assegurat que el Consell «continuarà defensant el que és de justícia per als ciutadans de l'illa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per falsos, fa mes de 3 anys

per culpa d'aquest govern de merd. als mallorquins ens costarà molts anys d'hipoteca la seva prepotència

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente