algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Aixequen 273 actes per incompliment de la normativa anticovid aquest cap de setmana a Mallorca

Entre aquest divendres i dissabte s'han aixecat en el conjunt de les Illes Balears un total de 297 actes per incompliments de la normativa anticovid.

Segons ha informat la Policia espanyola als mitjans, per illes, a Mallorca s'han aixecat entre aquest divendres i dissabte 273 actes per incompliment de la normativa anticovid --265 a Palma i vuit a Manacor--; a Eivissa, vuit, i a Ciutadella, Menorca, 16 actes.

En concret, ha detallat, aquest passat divendres s'han aixecat 155 actes a Mallorca --149 a Palma i sis a Manacor--; a Eivissa, sis, i a Ciutadella, nou. Mentrestant, aquest dissabte s'han aixecat 118 actes a Mallorca --116 a Palma i dues a Manacor--, a Eivissa, dues, i a Ciutadella, set.

A Palma, el Grup Alazán de Policia espanyola, la Patrulla Verda de la Policia Local i dues inspectores de la Conselleria de Turisme han realitzat aquest cap de setmana un total de 27 actuacions i Inspeccions.

En el marc d'aquest dispositiu, aquest dissabte s'ha intervingut en dues festes il·legals celebrades en dos domicilis, en els barris de Son Cotoner i Camp Redó. La intervenció ha finalitzat amb proposta de sanció als propietaris.

Així mateix, aquest passat divendres s'ha precintat un bar en el barri de Camp d'en Serralta, en el qual hi havia 16 persones en el seu interior.

A més, s'ha intervingut en diverses reunions de persones en via pública sense respectar mesures sanitàries i consumint alcohol. En aquest cas, s'ha proposat per a sanció als assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A Son Tril·lo!, fa mes de 3 anys

Als insolidaris que només miren el seu melic i ens exposen al contagi, només puc desitjar-los que tenguin el que cerquen: una bona Covid. I que siguin els darrers en ocupar una plaça a l´hospital quan es necessita per a gent a qui han contaminat.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente