algo de nubes
  • Màx: 11.78°
  • Mín: 7.77°
11°

Aixequen 104 actes a les Balears, entre divendres i dissabte, per incompliment de les mesures anticovid

Imatge d'una inspecció a un local realitzada el passat mes de juliol. | dBalears/Arxiu

Un total de 104 actes han estat aixecades a les Balears entre aquest divendres horabaixa i el dissabte de matinada per incompliment de les mesures anticovid.

Segons ha informat la Delegació de Govern espanyol, els diferents cossos policials ha aixecat un total de 104 actes per incomplir les restriccions per la Covid-19 a l'Arxipèlag. Per illes, s'han aixecat 88 actes a Mallorca (84 actes a Palma i 4 a Manacor), una a Eivissa i altres 15 a Menorca, concretament a Maó.

A més, la Delegació de Govern espanyol ha comunicat que la Policia espanyola ha dut a terme 10 inspeccions, en el marc dels dispositius conjunts amb la Policia Local de Palma i amb inspectors del Govern.

En concret, d'entre el total de 10 actuacions ha destacat una intervenció en un gimnàs en Santa Pagesa, a Palma, que es va tancar provisionalment després de quatre inspeccions aquesta mateixa setmana per no respectar les prohibicions de tancament; una actuació en un basar-local per vendre alcohol a menors a les 22.00 hores; una intervenció en un subterrani del parc Nelson Mandela a les 22.30 hores en el qual 13 persones van ser sorpreses i una actuació en un domicili de Palma, en el qual es va identificar a 10 persones que estaven de festa (vuit d'elles no convivents). En aquestes 10 actuacions, s'han aixecat actes per diferents incompliments de la normativa anticovid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Unaperaqui, fa mes de 3 anys

Se'n veuen cada dia. Si els enxampassin I multassin a tots, aviat s'omplirien bé les arques municipals.

Valoració:2menosmas
Per Més en haurien d'aixecar, fa mes de 3 anys

Avui he vist a tres homes joves fent tertulia enmig del carrer, sense guardar les distàncies i sense portar les mascareta. Però com que no hi ha guàrdies municipals, no passa res.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente