algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
23°

El Govern concedeix la Medalla d'Or al col·lectiu sanitari per la seva lluita contra la Covid-19

El Consell de Govern ha acordat la concessió de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 2021 als professionals sanitaris que lluiten contra la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta Medalla d’Or és, per tant, un reconeixement a la feina de tots els treballadors del col·lectiu sanitari, públic i privat, en la lluita contra la Covid-19: tant a la seva gran capacitat d’adaptació a una situació desconeguda, com a la seva dedicació, compromís i valentia, que els ha convertit en un exemple d’entrega i superació.

El Govern considera que el sistema de salut de les Illes Balears ha respost «de manera extraordinària» a les noves necessitats que han sorgit arran d’aquesta pandèmia mundial, la qual ha situat el món davant un nou paradigma i ha posat a prova els sistemes sanitaris de tots els països.

«Els professionals sanitaris han treballat de manera eficaç i eficient per a minimitzar l’impacte del virus. La seva dedicació ha estat absoluta i la implicació del personal que conforma el sistema públic i privat de salut ha estat impecable. Gràcies a la suma de tots aquests esforços s’han minimitzat les conseqüències de l’expansió del virus», ha explicat el Govern.

D’altra banda, també han destacat la professionalitat que s’ha demostrat a l’hora de mantenir els coneixements científics actualitzats, la qual ha permès actuar a partir de l’evidència científica disponible en cada moment. També es té en compte la seva capacitat per a elaborar estudis clínics destinats a millorar els tractaments i el diagnòstic precoç, així com la capacitat d’adaptació, de coordinació de nous protocols i d’organització dels recursos.

A la lluita per a combatre la Covid-19 s’hi han dedicat amb entrega els professionals mèdics, d’infermeria, dels serveis epidemiològics, dels departaments de recerca, el personal de neteja, el personal de suport logístic dels hospitals, els zeladors, els auxiliars de clínica, el personal administratiu, els serveis jurídics, etc. Són més de 20.000 persones que amb el seu esforç han treballat amb l’objectiu de preservar la salut de tots els ciutadans de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jehc, fa mes de 3 anys

Com sanitari que soc,deman menys folklore i paripé d'aquests i més consideracions pel que fa a tractament del traballador de la sanitat, quan a contractacions: autèntica vergonya com malcontracten habitualment metges especialitzats i Enfermeria, contractes de substitutió que s'eternitzen per dècades. consolidacions d'ocupació totalment insuficients per a les vertaderes necesitats dels serveis sanitaris, OPEs infinitament inferiors a les necessàries.
A quedat clar amb l'actual pandèmia, la lamentable situació en què estan habitualment les plantilles a sanitat i la quantitat de casos i morts que hem tingut en aquest país.

Valoració:2menosmas
Per inca, fa mes de 3 anys

No és una medalla que els heu de donar és el que és just, la pujada de sou que s'havia promès i qualsevol endarreriment de retallades anteriors!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente