algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El Fòrum de la Societat Civil considera que és el moment de crear un organisme «que concerti i planifiqui la transició del model econòmic»

Les 25 entitats consideren que és el moment de crear un organisme «que concerti i planifiqui la transició del model econòmic». | dBalears

Davant la remodelació del Govern anunciada aquest divendres per part de la presidenta Armengol, des del Fòrum de la Societat Civil, que agrupa 25 entitats socials, econòmiques, culturals, sindicals que defensen la necessitat de canviar el model econòmic, han volgut manifestar els següents punts:

«1. Valoram positivament la creació d'una Conselleria de Fons Europeus, i que a la fi es doni transparència a la gestió i inversió d'aquests fons de recuperació vinculats al Next Generation EU.

2. Que la gestió d'aquests fons ha de ser transparent i anar acompanyada d'un procés obert de participació que reculli les aportacions del conjunt de la societat civil, tant pel que fa al què (propostes d'acció), com del com (transparència i participació del procés).

3. Consideram que allò coherent seria que, ja que es fan aquests canvis en l'estructura del Govern, es faci una passa més i es creï un organisme que concerti i planifiqui la transició cap a un model econòmic més diversificat i resilient en el marc d'aquest procés obert i participatiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Benvingut sigui, fa mes de 3 anys

A veure si s´accelera, que els hotelers estan a l´aguait!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente