algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Aturen dos desnonaments amb menors a Palma i Campos

La plataforma Stop Desnonaments Mallorca ha informat que els dos desnonaments previstos per a aquest dijous a Palma i Campos han estat paralitzats.

Segons han explicat des de la plataforma, el primer dels llançaments estava previst a les 11.00 hores en Campos i es tractava d'una mare soltera amb un infant que té un pis doblement llogat, encara que l'arrendatari principal tenia prohibit llogar-lo.

En aquest cas, Stop Desnonaments ha assenyalat que el Jutjat «es nega a admetre els escrits» de la dona argumentant la seva situació personal. El llançament ha estat suspès finalment perquè estava mal notificat.

D'altra banda, aquest dijous s'ha suspès el llançament previst a les 14.00 hores a Son Gotleu. Es tractava d'una parella amb un infant i el desnonament està sol·licitat per una entitat bancària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bubota, fa mes de 3 anys

Idò a més de protegir els desnonaments, que els recoltzin si no volen pagar la benzina del cotxe, o el que compren a Mercadona, o a les botigues, o al barber, o ala perruquera, o a la apotecaria, o el diari. Que no paguin enlloc, i en dos dies tothom serà pobre de solemnitat.

Valoració:0menosmas
Per Molt bé, fa mes de 3 anys

Enhorabona, Stop Desnonaments. Als desnonaments per impagament dels lloguers s'hauria d'estudiar cas per cas i segons com fos, ajudar a pagar el lloguer, perque també s'ha de tenir en compte que hi ha gent que viu dels arrendaments de un o dos pisos. Però a les entitas bancáries s'els hauria d'aturar els peus, perque el que fan és robar i destrossar vides i qualsevol vida humana és infinitament més valuosa, que no una societat anònima plena d'avars, d' usurers i en definitiva, de lladres.

Valoració:1menosmas
Per Pepet, fa mes de 3 anys

Bona feina, Stop Desnonaments Mallorca!
Mercès!!!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente