algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

L'OCB expressa el seu suport a una campanya de vaccinació «urgent i massiva» a les Illes Balears

L'Obra Cultural Balear considera positiva la iniciativa de fer un front comú per a exigir, davant el Govern espanyol i les institucions de la UE, una campanya de vaccinació urgent i massiva a les Illes Balears. També considera que aquesta demanda s'ha de fer «amb el respecte màxim cap a les institucions pròpies» de les Illes Balears.

«És oportú recordar que perquè les Illes Balears aconseguissin les màscares i els anomenats EPI que havien de menester, les nostres institucions varen haver de desobeir les consignes del Govern espanyol i varen haver d'actuar directament en el marc internacional», ha remarcat l'OCB.

Per a l'entitat cultural, l'exigència d'una campanya de vaccinació «urgent i massiva» és «justa i oportuna» i remarcat que no es pot oblidar que les Balears «no viuen exclusivament del turisme i que, precisament, durant aquest any de pandèmia, s'ha posat de rellevància, més que mai, la importància del sector primari o del sector de la cultura».

També ha quedat evidenciat que si les Balears no patissin l'espoliació fiscal a què les sotmet l'Estat espanyol, avui tendríem «recursos suficients per a evitar el patiment de molts de ciutadans». És oportú recordar també, que la lluita contra l'espoliació fiscal és una lluita que va començar l'Obra Cultural Balear, amb la campanya 'Volem comandar a Ca Nostra' l'any 1991.

L'entitat ha volgut insistir que de l'actual crisi «n'ha de sortir una societat més cohesionada socialment, més equilibrada i justa econòmicament, més respectuosa amb el paisatge i el patrimoni i més rica culturalment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Ya podemos dormir tranquilos.
Y luego dicen que los chiringuitos no sirven para nada.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente