algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Les Balears demanen que la vacunació es faci per grups d'edat quan les dosis arribin «de manera massiva»

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha traslladat, durant la reunió del Consell Interterritorial de Salut, la petició que la vacunació de la Covid-19 es faci per grups d'edat quan les dosis comencin a arribar «de manera massiva».

En declaracions, Gómez ha felicitat el Ministeri de Sanitat per l'estratègia de vacunació i tot i que ha reconegut que és una cosa que es tracta en la Comissió de Salut, sí que ha volgut demanar que, juntament amb els grans dependents, es vacuni els cuidadors «siguin o no professionals».

Així mateix, la consellera de Salut ha informat de la situació epidemiològica de les Balears, «on ara hi ha indicadors que estan disminuint però es manté la preocupació per la pressió a les UCI».

«Estam revisant què va passar a l'agost i al desembre», ha detallat la consellera Gómez, qui ha insistit que la desescalada ha de ser «lenta».

Pel que fa a la variant britànica, ha comunicat que ja s'ha detectat la primera pacient de coronavirus infectada amb aquest cep a Menorca. «Estam molt pendents de quina és l'evolució per la seva major transmissibilitat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.