algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Convoquen una concentració per reivindicar la llibertat de Pablo Hasél a Palma

Convoquen una concentració de caràcter «urgent» per a reivindicar la llibertat del raper lleidetà, Pablo Hasél, a qui l'Audiència Nacional espanyola li dóna deu dies per entrar a presó. La convocatòria tendrà lloc el pròxim dissabte 6 de febrer a les 18.00 hores a la plaça de Cort de Palma.

Hasél va rebre la notificació judicial que assenyalava el seu ingrés imminent a presó el passat 28 de gener. Al novembre de 2020 el Tribunal Constitucional va decidir no admetre a tràmit el recurs d'empara presentat per la seva defensa contra la darrera sentència de l'Audiència espanyola. Aquesta sentència el condemnava a nou mesos i un dia de presó per enaltiment del terrorisme amb l'agreujant de reincidència i per injúries i calúmnies a la corona i a les forces i cossos de seguretat de l'Estat.

Aquesta condemna se suma als dos anys de presó imposats el 2014 per l'Audiència espanyola, també per enaltiment del terrorisme, per la lletra d'algunes de les seves cançons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 3 anys

Qui és aquest Hasel?

Valoració:0menosmas
Per al Antifa i a Nito, fa mes de 3 anys

Bé Antifa, ja es veu que els has tocat el moll de l´os. Estic d´acord amb la teva opinió.
Per cert Nito, no has vist ni has sentit el teu "heroi", com dius tu, de tot l´anticatalanisme visceral que gasten els C´s, ni els peperos ?
Està clar, a tu ja t´està bé. Doncs tapa´t noi, que d´aquí en endavant, lo d´avui no és res. Ben prompte a la paperera de la història estareu, al menys a Catalunya i rodalies.

Valoració:1menosmas
Per Nito, fa mes de 3 anys

Toni F.- El día que el fugitivo de Bélgica escriba canciones (¿?) que digan exactamente lo que dicen las que ya ha escrito (¿?), y que vayan directamente a tu señora madre, o hermana u otro miembro de tu familia, seguro que no dirás lo mismo. Como mínimo callarás. Por cierto, las burradas que ha largado el "héroe belga", contra todo lo que se mueve, ¿por qué no van dirigidas a la familia real belga?, por ejemplo. Ni mu.
A la concentración del leridano, ni loco.

Valoració:-3menosmas
Per antifa, fa mes de 3 anys

Com sempre, els fatxas, només defensant lo seu.
Hipòcrites, incívics.

Valoració:1menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

@emigrante. @Andreu. Defensar la llibertat d'expressió dels altres és defensar la vostra. El perill no són les lletres de les cançons sinó la llei que fa tancar els que les canten. Aneu vius, ja ho va advertir en Niemöller en el seu poema, els pròxims podríeu ser vosaltres a ser engarjolats.

Valoració:7menosmas
Per Emigrante, fa mes de 3 anys

Por favor que DBalears; envíe al fotógrafo de turno para inmortalizar la multitud que se concentrará en Cort para apoyar a un héroe como este tal Hasel

Valoració:-6menosmas
Per Andreu, fa mes de 3 anys

No hi ha res a defensar. Un mal bitxo, com en Valtònyc, generadors d'odi. És cert que és un error enviar-lo a la presó, segur que hi farà molts amics. El millor hagués estat una bona multa i si no la paga, embargat i a viure a ca n'Alcover, que segur que l'OCB l'acolliria com un fill...

Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente