algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

El bisbe de Mallorca es va vacunar a principis de gener contra la Covid-19

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull (Ciutadella, 1948), s'hauria botat el protocol de vacunació, ja que es va vacunar contra la Covid-19 a principis de gener en la residència Sant Pere i Sant Bernat, a Palma. Taltavull s'ha manifestat així a Ultima Hora: «Em van incloure en la relació de persones a vacunar».

Taltavull, que dijous que ve compleix 73 anys, afegeix que «no vaig sol·licitar ser vacunat» i que té «una edat de risc». El pastor de la diòcesi de Mallorca ha explicat que viu «al costat de la residència, mantenc contacte amb els sacerdots que viuen allà i sóc el responsable d'aquest centre». Sebastià Taltavull ha manifestat la seva estranyesa perquè s'hagi filtrat i publicat que va rebre la vacuna el 5 de gener passat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya Insular, fa mes de 3 anys

Finalment, heu decidit com a diari que el mot vaccí i els seus derivats vaccinar i vaccinació eren massa genuïns?
Això em decep car m'havia il·lusionat. Vilaweb continua essent l'únic mitjà de comunicació del nostre país que ha gosat bandejar un mot d'origen castellà per a difondre sense complexos un de català. Espero que us ho repenseu. Una abraçada.

Valoració:7menosmas
Per escorpí, fa mes de 3 anys

A mi aquest comportament del Bisbe em fa reflexionar molt, perquè el senyor Taltavull com a bisbe no és imprescindible. Si ell es mor, de seguida en tindrem un altre. Això vol dir que no és el Bisbe qui s'ha vacunat, sinó el senyor Sebastià Taltavull. Humilment penso que hauria d'haver posposat la seva vacunació per a més endavant quan fos generalitzada. Bé, ja està fet: que no li passi res.
Salut.

Valoració:7menosmas
Per jo mateix, fa mes de 3 anys

Es veu que no confia molt en això de resar i mirar al cel.....

Valoració:14menosmas
Per No s'entén, fa mes de 3 anys

Com així tenen tanta por de morir, si diuen que en morir se trobaran amb Déu?

Valoració:10menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Es cierto que este señor tiene una edad bastante avanzada, pero hay cientos de personas que son más mayores que él y todavía están esperando. Casi casi, como tantos otros que han hecho de su capa un sayo, nos viene a decir "que ha sido vacunado pero él no quería". Está hecho, y que le aproveche, pero no nos tome por imbéciles. Supongo que Vd. también dimitirá.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente