algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

La borrasca Hortense ha provocat 134 incidències a les Balears

Els forts vents registrats en les darreres hores provocats per la borrasca Hortense han provocat 134 incidències (130 a Mallorca, dues a Eivissa, una a Menorca i una a Formentera), la majoria d'elles a Palma, entre les quals la caiguda de part d'un dels pinacles de l'església de Santa Eulàlia.

Segons han informat des d'Emergències 112, s'han registrat despreniments de cornises i elements de teulades, que han danyat alguns vehicles, així com caigudes d'arbres. A més de Palma, entre els municipis més afectats es troben Llucmajor, Calvià i Manacor.

Des del Servei d'Emergències han recordat a la ciutadania la necessitat en aquestes circumstàncies d'extremar les precaucions i no transitar per parcs o per passejos arbrats. Precisament, a Palma s'ha registrat la caiguda de dues palmeres en el Passeig Sagrera, de xiprers a sa Riera i de pins en diferents carrers.

A Palma, l'església de Santa Eulàlia també ha sofert el despreniment de part d'un dels pinacles, encara que segons han assenyalat fonts de la parròquia, sense causar danys o lesions perquè ha caigut a l'interior de la terrassa de l'edifici. Davant les fortes ratxes de vent, l'Ajuntament de Palma ha decidit tancar provisionalment de tots els parcs, inclòs el bosc de Bellver, s'Hort del Rei i la zona del passeig Sagrera.

Des del Club Nàutic de Palma han informat que l'estació del club ha registrat una ratxa de 56 nusos i han recomanat als socis que revisin amarres i embornals de cara a aquest efecte de setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.