algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Pimem reclama ajudes de 3.000 € per treballador i restaurant

L'àrea de restauració de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) ha demanat aquest dimarts al Govern que aboni ajudes de fins a 3.000 euros a cada un dels treballadors del sector de la restauració que s'hagin vist afectats per les restriccions establertes per a frenar la Covid-19.

Davant les noves mesures anunciades per l'executiu de les Balears, que contemplen el tancament de bars i restaurants a partir d'aquest dimecres i durant els propers 15 dies, a excepció dels serveis a domicili i la recollida al local, la patronal ha demanat que aquestes ajudes sumin fins a 30.000 euros per local.

Pimem, que ha explicat en un comunicat que aquestes ajudes haurien de cobrir les pèrdues registrades durant el darrer trimestre de 2020 i els primers tres mesos de 2021, ha reivindicat que «cal concretar i actuar de manera ràpida per a evitar la caiguda de més establiments».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Havia escrit un comentari per dir que hi ha una persona que escriu en Castellà, que també se diverteix copiant els niks dels altres, que ara també se dedica a robar me el meu, però sorprenentment, ni tan sols l'han publicat.
I no és el primer pic, que devant les faltes de respecte i d'educació d'aquesta altra gent, han deixat de publicar comentaris en els que ens defensavem o defensavem a tercers.
No sé si pensar que els que feim nosa som els que escrivim en Català. I si és així, basta que avisin i no molestarem més. Almenys jo.

Valoració:1menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

A Alemanya han donat un 75% de subvenció sobre les declaracions a hisenda de 2019. Si a Espanya ho fessin molts d'aquests tendrien problemes per cobrar, ja que declaren el mínim del mínim (L'associació GESTA ho deixa clar en els seus estudis on hi més frau fiscal) i recordar-los també que l'endemà d'haver inspeccions de treball a diversos restaurants i cafeteries, l'afiliació a la seguretat social fou escandalosa de gent que passà de 1/2 jornada a completa o més.

Valoració:2menosmas
Per ¿, fa mes de 3 anys

M.- Quin ofici tens tu?

Valoració:-2menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

No crec que sigui de rebut, que mentres hi ha funcionaris que van a treballar cada dia, que cobren mil i pocs euros, wue se paguin tres mil euros als hostelers i camarers per quedar se a ca seva.
Si almenys els envàssin al camp a ajudar als pagesos o a les llotges de peix, a donar una ma als als pescadors, farien qualque cosa de profit, però amb un sou de mil dos cents o mil tres cents euros ja en hi hauria a bastament.
Aqui se veu perque hi ha tanta gent que no vol estudiar ni tampoc aprendre oficis; perque si servint copes i plats se guanya més que un mestre o que un infermer, perquè esforçar se estudiant i haver d'assumir responsabilitats?

Valoració:2menosmas
Per Més subvencionats, sí senyor!, fa mes de 3 anys

Més subvencionats, sí senyor! Qui han volgut invertir en el monocultiu restaurador no poden pretender ara que ara el papà estat els mantingui una mala inversió.
ÉS una presa de pèl!!!

Valoració:4menosmas
Per Un mestre, fa mes de 3 anys

Ens ha tocat a tots. No a uns quants.
Seria hora de plantejar-se canviar de model i reciclar-se. O no?
Bé que hi ha sectors que ho han fet tota la vida a costa de les seves hores lliures!

Valoració:4menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

Aquests empresaris es mouen a l'estil pirata, arreplegar tot el que puguem i no importa la penúria dels altres sectors socials més vulnerables, nosaltres que som molt importants en volem més i primer que ningú. Que hi ha famílies senceres que no arriben a 10.000 euros a l'any i que pateixen precarietat laboral prolongada d'abans de la pandèmia ? ens és ben igual, ens importa un rave , nosaltres els empresaris dels bars i de l’oci nocturn volem 30.000 euros d’ajuda pública per cada local.

Valoració:4menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Ara me trob que el fatxa boig m'ha tornat a robar el nom a jo. Se fica aqui perque se pensa que amb squests fets humil.lia a aquest diari i ens humil.lia a tots noltros, pero enlloc de no fer cas, li publiquen les seves defecades mentals.



Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Si señor. Y si la caja no da abasto, se pone en marcha la maquinita y a imprimir papel moneda. No ve d'un.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente