nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Sus a les proves oficials de llengua catalana

Aquest dissabte s'han celebrat les proves de llengua catalana d'A2 i LA. | CAIB

Les proves de coneixements de llengua catalana convocades per la Direcció General de Política Lingüística han començat aquest dissabte 9 de gener. Un protocol de mesures de prevenció del contagi per la Covid-19 ha marcat la jornada, que s'ha desenvolupat sense incidències.

Tal com ha informat el Govern, en tots els centres s'ha respectat l'ocupació prevista per a cada aula, molt inferior a l'habitual, i fins i tot en la majoria de llocs s'ha reduït encara més. La convocatòria de les proves compta amb un informe favorable de la Direcció General de Salut Pública.

Els exàmens s'han duit a terme a l'IES Josep Maria Llompart, l'IES Madina Mayurqa i l'IES Joan Maria Thomàs, a Palma; a l'IES Berenguer d'Anoia, a Inca; a l'IES Manacor; a l'IES Joan Ramis i Ramis, a Maó; a l'IES Sa Colomina, a Eivissa, i a l'IES Marc Ferrer, a Formentera.

Els nivells d'examen d'aquest primer dia eren l'A2 i LA (llenguatge administratiu). Pel que fa als examinands de LA, han acudit a la convocatòria 304 de 565 persones al total de les sis localitats d'examen. Això suposa un 53,84% de presentats. D'A2, se n'han presentat 600 de 861, una xifra que representa gairebé el 70% del total d'inscrits. S'ha comptat amb la participació de 181 persones col·laboradores.

Les proves escrites continuaran els tres propers caps de setmana. L'assignació de centre, aula i torn d'entrada per als nivells C2 i B1 (16 de gener), C1 (23 de gener) i B2 (30 de gener) es publicarà a dgpoling.caib.cat el dia 12 de gener a partir de les 15 hores. S'ha de recordar que la convocatòria prevista per al mes de juny del 2020 no es va poder dur a terme perquè la situació causada per la pandèmia de covid-19 va obligar a posposar la convocatòria de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.