algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Més militars espanyols per fer tasques de rastreig contra la Covid-19 a les Balears

Un total de 30 militars espanyols se sumaran a partir del dilluns a les feines de rastreig contra la Covid-19 a l'Arxipèlag. | E.P.

Un total de 30 militars espanyols de la Comandància General de les Balears, de l'Exèrcit de Terra, se sumaran a partir del dilluns 21 de desembre a les feines de rastreig contra la Covid-19 a l'Arxipèlag.

Segons ha informat la Comandància General aquest dissabte, l'increment del nombre de rastrejadors militars a les Illes es deu a la petició feta per part de la Conselleria de Salut i Consum del Govern balear davant l'increment de nous casos diaris de coronavirus.

L'objectiu d'incorporar a 30 nous rastrejadors militars, als 100 efectius de les Forces Armades ja existents a les Balears, és «no perdre la capacitat de rastreig».

La Comandància General de les Balears va crear una Unitat de Vigilància Epidemiològica, a mitjan setembre, com a cèl·lula de coordinació i enllaç amb la Comunitat, que amb aquest nou increment disposarà de quatre Seccions de Vigilància Epidemiològica.

En aquest dispositiu s'integra un psicòleg, personal sanitari i personal militar amb formació específica, sent el seu desglossament: 117 de l'Exèrcit de Terra, 12 de l'Ala 49 de l'Exèrcit de l'Aire i un de l'Estació Naval de Porto Pi, Armada. Durant aquests tres mesos de rastreig els militars han efectuat 40.000 contactes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 2 anys

Es evident que hi ha un excés de militars i un dèficit important de personal sanitari, però la Conselleria hauria d'exigir el requisit de coneixement suficient de català per poder atendre directament a la ciutadania.

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

"au".- El que te atendió era un esburbat; falta saber lo que diría él de ti. Se ve que a ti te han parido con todos los conocimientos del mundo mundial. Ellos prestan un servicio, o lo intentan, cosa que tú y tipos como tú ¿Qué hacéis?. Res de res. Solo destilar el odio y la mala baba que os atenaza. Se os ve la catadura moral.

Valoració:-7menosmas
Per au, fa mes de 2 anys

Me va atendre un d'aquests, un esburbat que mai havia fet atenció telefònica ni parlat amb un ciutadà.

Valoració:7menosmas
Per "Els paninsulars mos roban", fa mes de 2 anys

Una estrategia que ajuda a incrementar el volum de
control que tenim sobre la gent es que prenim com a
presa a las personas més assustadas per a que
exerceixecin de policia de las personas no assustadas.
Així conseguim que se cridi a un altre per no usar
morral.
Així conseguim que se denunciï un negoci que se
tancà.
Així conseguim que denunciïn a veins perque convidaren a amics.
Tenim ja suficients delators, però te convidam a
esser delator.

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@No vols brou?, tassa i mitja,No quiero deprimirte, pero ya eres español.

Valoració:-14menosmas
Per No vols brou?, tassa i mitja, fa mes de 2 anys

La Conselleria de Salut i Consum del Govern balear insisteix a espanyolitzar-nos. Les dues darreres fetes que en coneixem són: la d'avui i la que va perpetrar despús-ahir enviant a les residències el document en espanyol titulat "Consentimiento informado para la administración de la vacuna contra la COVID-19", el qual, qui voldrà esser vacunat o el seu representant, haurà de firmar obligatòriament.Valoració:7menosmas
Per escèptic, fa mes de 2 anys

Segur que tan sols fan tasques de covid-19 i no van més enllà en altres coses ? Me sembla impossible !

Valoració:4menosmas
Per Pensant en positiu, fa mes de 2 anys

Tots aquests soldats sanitaris, si. se desmantella l'exèrcit espanyol, seran en definitiva més metges, més infermers i més titulats sanitaris d'altres professions que donaran serveis als ciutadans.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente