muy nuboso
  • Màx: 17.53°
  • Mín: 11.1°
17°

Intercepten a Mallorca i Cabrera tres noves barques amb 46 migrants a bord

Imatge d'arxiu d'una embarcació arribada a les costes de Mallorca. | dBalears/Arxiu

La Guàrdia Civil ha interceptat aquest dissabte tres noves barques amb 46 migrants a les illes de Mallorca i Cabrera, segons ha confirmat la Delegació del Govern a les Balears.

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha interceptat al voltant de les 01.15 hores dues embarcacions a unes 15 milles al sud de Cabrera ocupades per 30 migrants -15 ocupants en una i altres 15 en una altra-. Les dues barques havien estat detectades prèviament pel Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). A més de la Guàrdia Civil, també s'ha mobilitzat Salvament Marítim.

Els 30 migrants han estat rescatats i traslladats al Dic de l'Oest, al Port de Palma, on han arribat al voltant de les 04.30 hores d'aquest dissabte.

Hores després, passades les 05.00 hores, la Guàrdia Civil ha interceptat a altres 16 migrants a Portocolom (Felanitx), ocupants d'una barca que encara no ha estat localitzada. Els agents creuen que l'embarcació està a la deriva.

La Guàrdia Civil ha activat un dispositiu de recerca a la zona del Llevant de Mallorca per si haguessin arribat més embarcacions i hi hagués més persones desembarcades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.