algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Cinc barques localitzades i 82 migrants detenguts aquest divendres a Mallorca, Cabrera i Eivissa

177115

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest divendres cinc barques i detengut un total de 82 migrants a Mallorca, Cabrera i Eivissa, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

Es preveu que la xifra d'embarcacions i de detenguts augmenti en les pròximes hores.

Sobre les 2.00 hores, el Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE) ha detectat tres embarcacions a unes deu milles a l'est de Cabrera. La Guàrdia Civil i Salvament Marítim s'han mobilitzat per a interceptar-la.

La 'Salvamar Acrux', amb base a Puerto Portals, ha acudit al lloc i ha rescatat 40 ocupants, tots ells homes, per traslladar-los al port de Palma.

D'altra banda, un vaixell mercant ha vist una barca en alta mar de matinada, a més de 50 milles al sud de Portocolom. Sobre les 03.00 hores s'han mobilitzat Guàrdia Civil i Salvament Marítim amb l'embarcació 'Illes Pitiüses' des de Portocolom.

En aquest cas, han rescatat 11 ocupants, tots homes, per traslladar-los a Portocolom i posteriorment a Palma.

Mentrestant, a Eivissa, la Guàrdia Civil ha interceptat 16 migrants en terra en platja d'en Bossa, però les barques en què haurien arribat encara no han estat localitzades.

Finalment, a Cabrera, en terra, han detengut deu migrants localitzats en una barca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cada dia te donen motius per no voler los, fa mes de 3 anys

Ja heu vist com ho agraeixen: Oferint en sacrifici al seu déu, a la gent del país que els ha acollit i que els ha ajudat.

Valoració:0menosmas
Per arial 12, fa mes de 3 anys

Això és una invasió. Quan mos ne temerem no hi serem a temps.

Valoració:4menosmas
Per Maria, fa mes de 3 anys

Seria just que, al mateix temps, penjàssiu les notícies sobre l'assetjament sexual d'aquests migrats que han aparegut fa uns dies.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente