algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'OCB dona el sus a la 'Setmana pels drets lingüístics'

Aquest divendres matí, l'Obra Cultural Balear ha presentat en roda de premsa una nova iniciativa titulada 'Setmana pels Drets Lingüístics' la qual es desenvoluparà des d'aquest divendres, 17 de juliol, fins el dissabte de la propera setmana, 25 de juliol.
El president de l'OCB, Josep de Luis, ha explicat que els objectius de la 'Setmana pels Drets Lingüístics' són: «donar a conèixer i reivindicar els drets de les persones que volen usar la llengua catalana; reivindicar el dret de tots els ciutadans de les Illes Balears a conèixer i usar la llengua catalana; denunciar les vulneracions dels drets de les persones que volen usar la llengua catalana; mostrar el rebuig ciutadà a la sentència del Tribunal Suprem espanyol que obliga les administracions amb llengua catalana a relacionar-se entre si en castellà i recaptar fons per posar en marxa diverses iniciatives en favor dels drets lingüístics i donar suport a la internacionalització del cas de Paula Rotger».

Programa

De Luis ha explicat els principals ingredients de la 'Setmana pels Drets Lingüístics': «es farà un taller d'assertivitat lingüística amb Gemma Sanginés titulat 'En català, sense problemes, eines per mantindre's en català' retransmès en directe pel canal de YouTube de l'OCB i pel compte de Facebook; Presentació de la 'Bústia dels drets lingüístics'; l'acció 'Clam pels drets lingüístics' que es farà a un mínim de 30 municipis de Mallorca i la distribució a tot Mallorca de la 'Rosa dels drets lingüístics', que és un pin d'una rosa que vol ser un símbol de reivindicació dels drets dels catalanoparlants i de solidaritat» amb les persones que han patit qualque discriminació».

El president de l'OCB també ha explicat que el 23 de juliol, Dia del llibre, hi haurà desenes de punts de venda de la 'Rosa dels drets lingüístics'» i també «un concert de Joan Xanguito i Glosada, amb el Bon Dia Mòbil, a la plaça Major de Palma». Finalment, el 25 de juliol es farà un acte de cloenda de la Setmana a Can Alcover - Espai de Cultura».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Ostia, i jo que em pensava que no ho entendria...
guapi, vas millorant.
Per cert, si no puc aconseguir LA ROSA, em podeu donar un número de compte per enviar el meu donatiu com a solidaritat per la causa? Em sentiré igualment de satisfet.
A la fi, és alló de :"demanar quelcom per recordar-te, seria admetre que puc oblidar-te" i aixó, jo, mai.

Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Que alguien le venda una dichosa rosita a @Sebastián, que anda como loco.

Valoració:0menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Torno a interesar-me per la rosa i la meva contribució per la defensa dels drets lingüistics.
S'ha pensat en tenir una representació a Barcelona per mitjà d'alguna organització com Omnium Cultural o Plataforma per la Llengua? Es facilitaria molt l'adquisició de LA ROSA.

Valoració:5menosmas
Per es siuró, fa mes de 3 anys

Sa cultura i sa llengo ho són tot per sa nació, catalana.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente