algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Sindicats traslladen als monarques espanyols que les Balears seran un dels territoris més afectats econòmicament

Els sindicats de les Balears han trasllat aquest dijous als monarques espanyols, Felipe VI i Letizia, la importància d'allargar els ERTOs, mentre que les patronals han insistit en la necessitat de reactivar el turisme després de la pandèmia de la COVID-19.

Així ho han expressat durant una trobada a l'hotel Iberostar Cristina de Palma els responsables de la patronal empresarial balear CAEB, dels sindicats UGT i CCOO, i de les associacions i federacions hoteleres de Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera. Els representants de les patronals i dels sindicats s'han reunit amb els Reis espanyols a una terrassa de l'establiment hoteler situat a s'Arenal.

Els sindicats reclamen més prestacions

Després de la trobada, el secretari general d'UGT-Balears, Alejandro Texias, ha assenyalat que ha transmès als reis la necessitat d'allargar els ERTOs fins al mes de desembre. «Sinó serà impossible, serà una tardor molt complicada a les Balears», ha indicat.

Així mateix, ha afegit que ha exposat als monarques que el diàleg social a les Balears «és molt fluid» amb el Govern. Per part seva, el secretari de Comunicació de CCOO, Xisco Mellado ha assenyalat la necessitat de treballar perquè la «preocupació dels treballadors no acabi en desesperació». «Demanam protecció en l'àmbit de salut, prestacions i finançament. Ens toca que l'Estat aporti per a ajudar a treballadors i empreses», ha afegit.

El secretari de Comunicació de CCOO Balears ha destacat que un informe d'Oxfam Intermón publicat recentment indica que les Balears seran probablement el territori on més creixi la pobresa i la desigualtat a causa de la pandèmia. «Calculam que hi ha uns 200.000 empleats que haurien d'estar treballant i que no ho fan», ha indicat.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A veure si moven un poc el cul i en fan una mica, fa mes de 3 anys

i que creuen que faran els "monarcas"?
Que esperin de seguts. Aquí només hi vénen a cercar... o a gaudir del palau dels mallorquins!
Fa temps que els Sindicats no hi toquen!

Valoració:0menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Veient la foto:
La Leti sembla dir: Has vist el que diuen ? Amb lo be que es viu aqui... (a Marivent, és clar)

Valoració:5menosmas
Per Prou d´ingenus, fa mes de 3 anys

I que es pensen que en tornaran un dels que s´han apoderat?
Què els és que en plena Covid hi hagi gent sense cap ingrés? Ells tenen les butxaques plenesi no tot del sou que cobren per no treballar!

Valoració:6menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Quina comèdia, déu meu, els sindicats subvencionats fent de palanganes reials. Ara falten na Francina, PP, Pí i els de Podemos fent capades i mostrant-se somrients i agraïts de poder servir al seu senyor. El Pobla, entretant, passant canusies. Són tots uns panxacontents que viuen d'esquena a la realitat, una realitat que no els afecta, per això somriuen tant, quan, en realitat, l'actual dia a dia dels ciutadans més pobres de Balears té ben poca gràcia.

Valoració:7menosmas
Per Oscar D., fa mes de 3 anys

an ells se la bufa, con tal tenguin quan toca son Mar-i-vent.
No és son problema. An ells els preocupa sa situació actual de sa reialesa, les accions de l´emèrit, son sou, etc. Tot lo demés són foteses.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente