nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El senyor i la senyora Smith se'n van 'de colònies'

Els reis dels espanyols, Letizia Ortiz i Felipe de Borbón, que en alguns dels viatges que han fet finançats amb doblers de procedència dubtosa, han fet les reserves amb els noms de senyor i la senyora Smith, visiten aquest dijous Mallorca, en el marc de la 'gira' per intentar rentar la seva imatge després dels escàndols que la premsa de fora del Regne d'Espanya destapa cada dia.

És la segona estació del tour que han encetat a les possessions africanes del seu Regne.

Els monarques recorreran Espanya i les colònies duran les pròximes setmanes i mantendran trobades amb «agents socials» i coneixeran «els protocols sanitaris en els establiments hotelers».

L'agenda dels Smith-Ortiz-Borbón està blindada i els durà sempre a moure's dins una bombolla patricio-mediàtica destinada a mantenir la ficció de que els 'estimats líders' espanyols són líders i són estimats.

La presidenta de Govern, Francina Armengol, realitzarà les seves corresponents genuflexions davant els reis i na Reyes (Maroto) a les 11.00 hores a l'hotel Iberostar Cristina.

Segons l'agenda difosa aquest dimecres pel Govern, en primer lloc, a la terrassa de l'establiment hoteler, «els Reis rebran en audiència als responsables de la patronal empresarial balear CAEB, dels sindicats UGT i Comissions Obreres i de les associacions i federacions hoteleres de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera».

A les 12.30 hores serà el torn del Cercle d'Economia de Mallorca i del Cercle d'Economia de Menorca.

Un altre dels que no podien faltar al llepamans (aquesta vegada protegits per les màscares que ajuden a combatre virus i males olors), és el conseller desobedient amb els dèbils i súperobedient amb els poderosos, Iago Negueruela, que acompanyara na Reyes i els reis a un recorregut a peu pel passeig marítim de la Platja de s'Arenal.

Els simpàtics monarques rompran el protocol per acostar-se, a dos metres, això sí, a una claca d'obedients subdits prèviament seleccionada, als quals explicaran que «d'aquesta crisi n'hem de sortir junts»... ells a dalt i la resta a baix.

Finalment les 13.30 hores, està previst que els monarques espanyols arribin a l'hotel Riu Concordia, on el seu director els explicarà els protocols sanitaris i de contingència que garanteixen la seguretat sanitària en aquest establiment turístic.

El que facin a partir d'aquí ja correspon a l'agenda secreta del senyor i la senyora Smith.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ Tomeu .- S'hauria de poguer criricar sense caure en el mal gust, i tant de bó que es pogués, però la critica de per sí mateixa ja porta una mica d'intencionalitat en base als fets produïts.
I en aquest cas, estaràs d'acord espero, que les critiques han sigut molt tolerants, en vista dels fets i de la manera com s'ha detallat, amb tanta precisió.
Altra cosa seria si hi hagués alguna incorrecció voluntaria, que per aixó ja hi ha altres rotatius que s'hi dediquen i suposo que d'aqui venen les teves sospites. No et confonguis.

Valoració:2menosmas
Per ¿¿¿...???, fa mes de 3 anys

Y una que parece china (Lee), diciendo tonterías. En manos de quien estamos, batua el mon.

Valoració:-4menosmas
Per No veig perque ha de ser mal gust, fa mes de 3 anys

Mal gust? Tan de bo vinguéssin els Pitt-Jolie a fumar la pipa de la pau aqui, enlloc d'unes visites que ens costaran uns doblers que no tenim.

Valoració:15menosmas
Per i tant, fa mes de 3 anys

Estic d'acord. Es Palau de Marivent hauría d'esser per altres coses. Eran altres temps. Ara, s'acabat es broquil.

I dona Sofía, molt manco.

Valoració:10menosmas
Per És penós, fa mes de 3 anys

El palau de Marivent és un requisament fet al poble de Mallorca. I el pitjor és que a més de que ens han pres un edifici que havia de ser destinat a museu i centre cultural pel seu ús particular, hem de pagar amb els pressupostos de les nostres institucions autonòmiques i locals, les despeses de neteja i manteniment de l'immoble i la substitucio dels béns mobles de l'interior.
I no dic res del menjar, perque no sé si surt dels nostros pressuposts o si surt dels de qualque ministeri, però els puc garantir que no dinen d'arroç blanc ni sopen de patates bollides

Valoració:20menosmas
Per avui, fa mes de 3 anys

Tendria un cert mèrit si vinguessin a Mallorca sens el privilegi del palau de Marivent, que mai s´han guanyat ni merescut.

Valoració:18menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 3 anys

Això són cròniques brodades. Una delícia.

Valoració:13menosmas
Per Tomeu, fa mes de 3 anys

Se pot criticar sense caure en el mal gust.

Valoració:4menosmas
Per idó, fa mes de 3 anys

Se van a enterarse que coño es eso de la flama del canigó.

Valoració:-14menosmas
Per Capocorb, fa mes de 3 anys

Ironia amb bon humor. Bona informació i efectiva.
Sabeu si el comitè d'empresa del Concòrdia ha decidit aplaudir també en aquesta ocasió?
Perquè la imatge que van donar perjudica els treballadors. S'ha d'aprendre dels errors.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente