algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Govern espanyol afegeix deu vols més al programa pilot de les Balears perquè venguin turistes alemanys

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha dictat una Ordre per afegir deu vols més al programa pilot de les Balears que té per objectiu que venguin turistes procedents d'Alemanya.

L'Ordre, publicada aquest dijous al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), preveu deu noves rutes aèries programades entre aquest dijous i dissabte que ve.

Es tracta de vols procedents de diferents aeroports alemanys, entre ells Frankfurt i Munic, tots amb destinació Palma. En concret, es preveu l'arribada de tres vols per a aquest mateix dijous, tres divendres i quatre dissabte que ve.

El passat 15 de juny varen començar a arribar a les Balears els primers turistes alemanys en el marc d'aquest programa pilot. Fins a finals de juny es preveu l'arribada de fins a 10.900 turistes procedents d'Alemanya, que no hauran de passar quarantena.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tanmateix, fa mes de 2 anys

Que se pensen, que es sector mafiós (hoteler) mos salvarà? Qui se'n recorda ara de sa gent gran, qui realment va fer surar aquest pais, però abandonats durant es pitjors moments d'aquesta alerta sanitària? On són ses reaccions des governants, guarda d'hipòcrites!

Valoració:1menosmas
Per La veritat, fa mes de 2 anys

Quina poca solidaritat!
Mirau qie just perque el Coronavirus no tengui un rebrot que deixi a Mallorca. Sense gent, consentiríen en deixar als pobres extremenys, castellans, mursians, aragonesos, andalusos i ñordos en general, sense ajudes per comprar mobles, tenir ambaixades, canastetes pels recents nascuts i ajudes en general.
Encara no saben que espanyols de tercera i que com a tals, han de callar i menjar morena.

Valoració:1menosmas
Per Xorric, fa mes de 2 anys

Encara aniran a fer mambelletes i a fer discursos casposos quan arribin alemanys infectats? Ineptes, nés que ineptes

Valoració:7menosmas
Per teresa, fa mes de 2 anys

No importaria vengués cap alemany ni ningú de Suissa.

Valoració:7menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 2 anys

Guarda d'inútils!
Es d'aquí no podem anar a ca nostra, no mos hem pogut reunir amb sa família, i es de fora poden venir com una guarda, de ben segur perquè es mafiosos des sector turístic-hoteler han anat a bramar a ses portes des govern.
Ja podem anar fent campanya antiturística!!!

Valoració:9menosmas
Per Nosferatu, fa mes de 2 anys

Que venguin fins i tot aquests darrers 657 contaminats de l'escorxador. Aquí ho aguantam tot. Som així d'ases..

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente